Влюбих се отново... в теб


Влюбих се отново... в теб
Снимка: iStock/Guliver

Не е вярно, че веднъж обичаш, че един път се влюбваш и това е!

Аз се влюбвам всеки ден, ала само и единствено в теб.

Сутрин щом отворя очи и те видя, сгушен до мен, влюбвам се отново.

Щом с целувка ме изпращаш и ми пожелаваш хубав ден, искрено ми се усмихваш и с прегръдка ми обещаваш, че всичко ще бъде наред - отново влюбвам се.

Когато вечер погледите ни се срещнат още отдалеч. Дълго чакана среща - макар и само за няколко часа разделени, посрещаме се като за първи път, с любов. Тогава знай, влюбвам се отново!

Щом вечерта ухае на любов и вкусна вечеря, която приготвил си специално за мен, две чаши вино и топлината на две тела - да и тогава пак влюбвам се.

Когато ми се обадиш просто ей така, за да чуеш гласа ми, за да кажеш, че ме обожаваш и за теб съм всичко на света - влюбвам се отново.

И когато ми е тежко и болно, а ти ме погледнеш в очите, казваш ми, че винаги ще си до мен. В очите ти виждам надежда, топлина и истина. Тогава, любов моя, отново влюбвам се в теб.

Всеки ден, всеки миг, когато осъзнавам, че те имам, че познавам любовта, тя че е най-голямото ми богатство - щастлива съм.

Когато ме хванеш за ръката и тръгнем на някъде, само двамата, свободни и щастливи. Когато откриваме нови хоризонти, когато споделяме нови мечти, когато разбираме, че света е за двама и двамата сме аз и ти - тогава аз се влюбвам отново...в теб!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама