Защо има бум на умни и красиви жени, които са сами

 • Защо има бум на умни и красиви жени, които са сами
  Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 29.06.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Замисляли сте се колко много интелигентни и прекрасни жени са без половинка? Те не са сами, защото имат твърде високо самочувствие и се мислят за "нещо повече", а често защото не могат да намерят мъж, който да заслужи това, което те предлагат. Не са сами, защото се страхуват от разбито сърце и мечти, а защото не искат да губят енергия и време във връзки без перспектива. Ако все още се чудите защо стана бум на можещи жени без човек до себе си, ето няколко отговора.

1. Имат високи стандарти

Разбира се, до една успяла жена е редно да стои мъж, постигнал минимум техния успех. Той трябва да бъде уверен, силен и независим.

2. Не приемат да са нечия опция

Красивите и умни жени са свикнали винаги да успяват в начинанията си и любовта не прави изключение. Те не биха се съгласили да бъдат нечия опция или забавление за свободното време.

3. Не мечтаят да се омъжат за принц на бял кон

Те отдавна са пораснали и не вярват в детски приказки.Няма да се обвържат, за да се чувстват спокойни и сигурни. Те са си такива по принцип.

4. Не толерират мъжката глупост

Да си го кажем честно – някои мъже са истински глупаци. Точно този тип "мачовци", които си падат по изневерите и игрите на надмощие, нямат място в живота на тези жени.

5. Вече се чувстват "завършени"

Кой е казал, че само с мъж до себе си, една жена може да се чувства цяла и завършена? Умните, красиви и успешни жени имат достатъчно приятели, средства и успехи зад гърба си, за да са самодостатъчни.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 5  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
 • ////

  //// Защото семейството вече не е ценност. Ценностите днес са други.https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/12/09/%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B4/ Защото никой не ги заслужава. Защото патриархатът е робство. Защото мъжете векове наред са заробвали жените и за измислили брака, за да заробват жените. Защото мъжете са свине, простаци, тирани, пърдялници върху дивана. Защото не им трябва свиня в къщи, заради един салам. Защото така ги учеха. Защото мъжете вече са излишни. Защото ролята на мъжа вече е сведена до донор на заплата и издръжка след развода. Защото като завършат някое университетче вече се имат за много умни, а като ги поначешат между кълките, вече си мислят че познават мъжете и разбират живота. Защото някой чичко като ги уреди на синекура службица, или си хванат някое татуирано бизнесменче, вече се имат за преуспели. Защото си харесват бараби и бродяги, после се оплакват. С добричките мъжленца пък е скучно. Защото определени среди през годините работеха за разбиване на семейството. Защото непрекъснато занимават обществото с проблемите на жените. Законодателство, всевъзможни програми за подпомагане и какво ли не. Претенциите обаче стават все по големи, сякаш други категории хора няма. Защото да бъдеш жена на днешно време е професия. Защото пази боже сляпо да прогледа. 28.12.2018

 • Мъж

  Мъж Защото 99% от тези жени са нарциси! 99% от тях дори не знаят значението на тази дума. За това ще си останат сами. 15.03.2019

 • Анонимен

  Анонимен Защото същите тези жени са минали през серия от тъпаци и неандерталци и вече се притесняват дори от свестните мъже...Или от тези, на които не са обръщали внимание в предишните си години докато трупат опит с гъзари, богати сладкодумци или нарцистични глупаци...:) Това е самата истина!!! 15.03.2019

 • Самотник

  Самотник Те обичат да са сами в своят измислен свят. 16.03.2019

 • Ваня Кокарова

  Ваня Кокарова Нека всеки да си избира социален статус. Ако някой иска да бъде автономен-защо не. А ако друг харесва повече брачна обвързавост,защо да не го направи. А що се отнася до семейството,то все повече се променя. 22.03.2019