Защо никога няма да си достатъчна за него


Защо никога няма да си достатъчна за него
Снимка: iStock/Guliver

Не е до това, че си прекалено слаба или пухкава. Не е и защото си твърде шумна или прекалено скучна. Няма общо с размера на гърдите, обиколката на бедрата или цвета на очите ти.

Няма значение и дали сте твърде успешни, или пък не достатъчно реализирани. Дори бихте могли да прекарате целия си живот, задавайки си въпроса какво сте направили погрешно или какво у вас не е било достатъчно добро за него, какво имат другите жени, което вие не притежавате.

За съжаление, никога няма да намериш отговора. Защото няма нищо лошо в теб. Не става въпрос, че не сте достатъчно красиви, умни или достатъчно уверени. Финансите, професията ви и приятелите ви също нямат общо.

Вие сте точно такива, каквито трябва да бъдете. Съвършени сте дори в несъвършенството си. Докато поддържате жажда за живот, желание да работите упорито, да живеете честно и да се усъвършенствате, вие сте такива, каквито трябва да бъдете. Никога няма да бъдете достатъчни за него, защото дори и най-съвършената, безупречна жена на света, която не съществува така или иначе, никога няма да бъде достатъчна за него.

Той е от една определена "порода" мъже. От онези, които не искат да ви приемат за достатъчни, защото се страхуват да спрат преследването. Те се страхуват да се установят и да намерят истинската любов. Страх ги е да обичат толкова дълбоко, че да приемат и качествата, и недостатъците ви. Отхвърлят, за да се предпазят самите те от отхвърляне.

Не можете да ги промените. Не можете и да ги „поправите”. Не бива да поставяте под въпрос какво не е наред с вас, какво ви липсва или какво трябва да промените. Никой, който наистина ви обича, никой, който наистина е подходящ за вас, няма да ви принуди да търсите проблем в себе си.

Човекът, който ви обича истински, ще ви изведе извън вас самите. Ще ви изведе пред света. Ще ви накара да искате повече за себе си - повече щастие, повече знания, повече приключения, повече преживявания. Защото винаги ще бъдете достатъчни, независимо от вашите недостатъци и несигурност. Ще бъдете достатъчни за него и той ще ви бъде достатъчен.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама