Заслужаваш да бъдеш ценена…

  • Заслужаваш да бъдеш ценена…
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.12.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Заслужаваш да бъдеш с някой, за който си много повече от "достатъчно добра". Някой, който да ти покаже какво е истинската любов. Но не онази болезнената и многострадалната, нито пък захаросаната с хилядите усмихнати снимки и изкуствени жестове. Истинската – която те кара да се притесняваш, когато другият закъснее, когато искаш да го изненадаш с палачинки в неделя сутрин или да метнеш чиния по него, когато те ядоса.

Заслужавай някой, който се страхува до смърт да не те загуби. Някой, който би минал през огън за теб и би си борил с демони и дракони, ако си в беда. Някой, който би направил всичко в името на твоето щастие и спокойствие.

Заслужаваш някой, който не се страхува да обича и да бъде обичан. Някой, който не се срамува от това да показва и да говори за чувствата си. Някой, който би плакал с теб, би страдал заради теб и би се смял дори и на най-глупавите ти шеги.

Заслужаваш някой, който те кара да се чувстваш желана, но не само със заучени комплименти. Някой, който би прекарал целия уикенд с теб в планината с изключен телефон. Някой, който винаги ти оставя последното парче пица или шоколад.

Заслужаваш някой, който кара очите ти да трептят от вълнение, когато сте заедно. Някой, който не е нужно да молиш за малко внимание и любов. Защото заслужаваш да бъдеш ценена заради това, което си и не си.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.