Жените искат честност, а не игри на „котка и мишка”

  • Жените искат честност, а не игри на „котка и мишка”
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Почти връзките не са в мой стил. Не искам да гадая за какво мислиш, нито да се чудя дали съм луда, ако приема, че имаш чувства към мен. Не искам стоя на тъмно за намеренията ти… или липсата на такива.

Искам да си откровен с мен. Искам да ме погледнеш в очите и да ми кажеш как се чувстваш, независимо дали това са добри или лоши новини за мен. Не искам да „танцуваш” около чувствата си. Не искам да гадая дали искаш да сме двойка, просто приятели или другарчета за секс. В играта на „котка и мишка” няма победители.

Колкото и да е болезнено да бъдеш отхвърлен, наистина го предпочитам пред това да губя месеци, опитвайки се да разбера намеренията и чувствата ти. Отхвърлянето дава основание да продължиш напред, дава дистанция и ясна перспектива. Понякога отхвърлянето дори те предпазва да не слагаш „всичките си яйца в една кошница”.

Почти връзките са пълна загуба на време. Не искам да живея в приказка няколко месеца, само за да се насладя на емоциите и тръпката. Предпочитам да знам студената, сурова истина. Затова те моля, спести ми всички мисловни игри и ребуси и сложи картите на масата. Не ми обещавай утре, ако не вярваш дори в днес. Защото аз искам честност, а не гоненица.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.