А дали това е ТОЙ?


А дали това е ТОЙ?
Снимка: iStock/Guliver

Търсим, чакаме, надяваме се, мечтаем, вярваме..., че един ден ще срещнем голямата любов. Ще се появи онзи човек, който ще ни донесе истинско щастие, онази липсваща половинка, която ще ни направи завършени, цели. Човекът, с когото ще поискаме да споделим живота си!

И той ще се появи, бъдете сигурни! Един ден, когато може би вече сте започнали да се отчайвате и да губите вярата си в любовта, той ще спре точно пред вас.

И тогава ще се запитате: "А дали това е ТОЙ?”

Това ли е човекът, когото чаках толкова дълго? Това ли е моята половинка? Как да бъда сигурна?

Тези въпроси, обаче, бързо ще намерят отговор, защото повярвайте ми, вашият човек ще ви познае, без много обяснения. Ще го познаете и вие!

Когато той ви погледне, вие сякаш ще замръзнете. Ще видите в очите му всичко, което сте търсили, един друг прекрасен свят и ще си представите, че в този свят сте само вие двамата. Все едно не съществува никой друг, само вие и любовта ви.

Когато той се усмихне, ще се усмихнете и вие, истински, от сърце. Ще ви се прииска да изкрещите на целия свят, че сте най-щастливият човек. Защото неговата радост ще е и ваша, а неговата усмивка ще е това, което искате да виждате всеки ден, всеки час, всяка секунда.

Когато той ви прегърне, ще почувствате сигурност и топлина. Сякаш сте малко дете, сгушило с във вашия герой, като онзи от приказките, който ви пази от лошите, бие се с тях, спасява ви и ви защитава. Никога няма да искате да ви пусне, защото прегръдките му ще са най-прекрасното, топло, уютно и сигурно място на този свят за вас.

Когато той ви целуне, ще почуствате онова гъделичкане в стомаха от безброй пърхащи пеперуди, онова несравнимо чувство и без колебания ще знаете – вие сте влюбени.

Ще искате да го целувате непрекъснато, да усещате духа му, да се отдадете на ласките му, които са всичко, от което имате нужда.

И когато накрая ви погледне с влюбени очи, с искрен поглед, с който сякаш се разкрива пред вас, както пред никого до сега, все едно съблича душата си и разкрива най-съкровените си тайни... Когато тогава с тих, леко треперещ глас, ви каже: "Обичам те!”, тогава ще знаете ... това е ТОЙ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама