Ако мъжът до вас прави тези 5 неща, значи е лудо влюбен


Ако мъжът до вас прави тези 5 неща, значи е лудо влюбен
Снимка: iStock

Жените обичаме да се чувстваме специални. Именно поради тази причина милите жестове, които мъжете правят за нас, ни радват. А как да разберете, че той наистина е лудо влюбен във вас? Наблюдавайте дали прави тези неща:

Грижовен и внимателен е

Той не просто ви харесва, за него вие сте специална и иска винаги да сте добре. Именно затова се държи много мило и внимателно, като постоянно се грижи за вас. Не изпускайте такъв мъж - той е ценна находка.

Обича вашата компания и иска повече време да сте заедно

Той е този, който ви дразни, докато готвите или може би дори помага с приготвянето на вечеря. Гледа филми с вас и обича да си говорите в продължение на часове. Неговият избор сте вие и винаги ще предпочете да прекара повече време с вас. Романтичен или не, той е там - всеки ден - и това е любовта.

В трудни моменти винаги е до вас

Всяка връзка има възходи и падения. Този човек винаги е до вас – дори в най-тежките моменти. Понякога не може да ви помогне, но важното е, че има желание и се старае. Този човек иска да запази любовта ви и трудните времена не го плашат.

Вижте още: 5 начина да съхраните страстта помежду си, които не включват секс

Толерира хора в живота ви, които не харесва особено

Дори и да не се разбира много с вашето семейство, той се старае да ги уважава заради вас. Тези хора са в живота му не по негов избор, но е готов да ги приема, за да ви направи щастливи.

Подкрепя вашите цели и мисли, че сте невероятна

Това е едно от най-важните неща в една връзка! Човекът до вас вярва, че вие можете да постигнете всичко и ви подкрепя безрезервно. Това ви дава сили да преследвате целите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама