Ако правите тези 7 неща, плашите добрите мъже


Ако правите тези 7 неща, плашите добрите мъже
Снимка: iStock

Никоя жена със здрав ум не започва връзка, за да я развали, преди дори да е стартирала. Животът идва с достатъчно предизвикателства, не бихте ли казали? И все пак това е точно това, което много жени правят... саботират една потенциално страхотна връзка, преди тя дори да се утвърди. Може би вие сте една от тях. И така, защо се случва това? Защо бихте се саботирали, когато добър мъж се появи? След като сте целували толкова много жаби, защо да плашите Чаровния принц в момента, в който се озове в живота ви? Отговорът е прост - жените тревожно искат твърде много и твърде скоро. В резултат на това те започват да изкушават съдбата, опитвайки се да насилят нещата.

Ако направите тези 7 неща, плашите добрите мъже:

1. Настоявате за поемане на ангажимент

През първите седмици (понякога месеци) на срещи НИКОГА не казвайте на мъж, че се интересувате само от сериозна връзка. Позволете на нещата да се случат естествено, защото, харесва ви или не, дори само това действие ще затвори човека напълно. Има две неща, които почти всички мъже мразят: едното е да се чувстват манипулирани, а другото е да се чувстват под натиск. Спрете да се опитвате да наложите резултата, който искате (той също има думата в това, запомнете).

2. Държите се параноично

Параноичните хора действат подозрително и ирационално и реагират на нещата по непрактичен (обикновено прекалено драматичен) начин. Влошавайки нещата, параноята създава негативни самоизпълняващи се пророчества. Истината: През повечето време получавате от живота точно това, което очаквате от него, така че ако очаквате най-лошото, точно това ще създадете. Но когато имате работа с хора, които са добри, почтени, честни, вашето подозрително мислене изглежда изключително обидно. Тъжната част е, че повечето мъже просто ще ви оставят, без да кажат и дума. Следователно - изпълнихте своето самоизпълняващо се пророчество - т.е. "Знаех, че това е твърде хубаво, за да е истина, така или иначе нямаше да се получи."

3. Спирате да представяте истинската си същност

Едно от най-лошите неща, които можете да направите в една връзка, е да действате от претенциозност и егоизъм/гордост. Да се държите високомерно, самонадеяно или да се преструвате по някакъв начин не е привлекателно, това е активен маскарад. Автентичността привлича мъжете, а неискреното погрешно представяне ги отблъсква. Искате ли той наистина да си падне по вас? Прекратете и бъдете истинското си аз, уязвими и автентични. Ако той не може да ви приеме в най-лошия ви вид, не ви заслужава и в най-добрия ви вид, нали?

4. Правите твърде много предположения

След първите 60 дни от всяка връзка, увлечението изчезва и започват да се налагат очаквания и предположения. Това е моментът, когато минали преживявания, независимо дали са добри или лоши, могат да се намесят - излагайки на риск дори най-обещаващата връзка. Започвате да предполагате, че определени неща ще се случат, вместо да общувате открито за тези неща, и тази неразбираемост може да създаде непоправими фрактури и да разруши една потенциално прекрасна връзка.

5. Не общувате ясно

Кажете каквото имате предвид и мислете това, което казвате. Живеем в политически коректен свят. Когато си партнирате с някого, по бизнес или лични причини, яснотата в комуникацията е задължителна. Това е още по-важно в романтичните връзки. Добрата комуникация е началото, но ясният, неподправен, прозрачен разговор е жизнената сила на всяка здрава връзка – без него сте обречени. Всички сме малко нахални понякога, когато се занимаваме със сърдечни дела, но трябва да овладеете изкуството на ясната, уважителна комуникация.

6. Държите се така, сякаш все още сте необвързани

Ако връзката има значение за вас, когато сте навън сами (или с приятели), дръжте се така, сякаш вашата половинка присъства. Това е особено вярно, ако сте в сплотена общност, ако сте публична личност или ако сте изключително привлекателни. Тези групи хора в крайна сметка клюкарстват за вас повече, отколкото предполагате. Казано по друг начин, внимавайте за поведението си през цялото време.

7. Не познавате границите си

Глупаво е да надценявате способността си да контролирате последствията и отраженията, причинени от вашите действия. Има три неща в живота, които никога няма да контролирате. Едното е времето - никога няма да си върнете загубеното време. Второто са други хора. Как можете да контролирате някой друг, когато не можете да контролирате дори себе си? Третото е законът, който управлява причинно-следствените връзки. Винаги ще пожънете това, което посеете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама