Ако съм ти ядосана, не означава, че...


Ако съм ти ядосана, не означава, че...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако съм ти ядосана, не означава, че не те обичам. Всъщност, означава, че си ми много близък и важен за мен.

Ако съм ти ядосана, не означава, че искам да скъсам с теб. Означава, че искам да стигна до корена на проблема и да изясня всичко.

Ако съм ядосана, не означава, че не може да говориш с мен.

Ако съм ти ядосана, не означава, че си лош човек. Означава, че си направил нещо, което не харесвам и ти го показвам ясно.

Ако съм ядосана, не означава също, че съм лош човек. Означава, че знам къде са границите на това, което мога да понеса. Също така означава, че знам какво искам в живота. 

Ако съм ядосана, не означава, че ще започна да се държа още по-зле. Означава, че ще спра да бъда ядосана, когато ме чуеш и разбереш.

Ако съм ти ядосана, не означава, че не те уважавам. Означава, че не харесва негативните ти качества. Означава, че се опитвам да намеря думите и действията, които ефективно ще покажат какво наистина изпитвам, без да те обидя. 

Ако крещя, това означава, че изпитва много различни и силни емоции, а не защото искам да те унижа.

Ако стоя ядосана до теб, не означава, че съм бясна на теб.

Ако съм ядосана, не означава обезателно, че ще бъда агресивна към теб или ще се опитам да те нараня. Понякога ми е достатъчно просто да излея гнева си, за да се успокоя.

Ако съм ти ядосана, не означава, че не мога да превъзмогна тези чувства и отново да бъда в обятията ти. Ако съм ти ядосана, това просто означава, че съм човешко същество.

Ако съм ти ядосана, означава, че те обичам.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама