Безплатна лекция на тема: Колко всъщност трае любовта?


Безплатна лекция на тема: Колко всъщност трае любовта?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Експерт номер 1 в България в областта на успешните връзки Милена Родригез ще изнесе уникална безплатна лекция на тема "Колко всъщност трае любовта?” на 25 юни от 19 часа в книжарница Сиела Ректората!

Ще си говорим и за две книги. "Любовта – какво не знаем за нея” предлага свеж поглед към този дискурс, към разговора за любовта във всичките й проявления.

Според психоложката от теб самия зависи да водиш удовлетворяващ живот и да притежаваш достатъчно самочувствие. Да се чувстваш ценeн и харесван от противоположния пол, от близките и колегите си.

Ако пък скоро си се разделил с любим човек или преживяваш драма, от тази книга ще разбереш как да я преодолееш и да продължиш напред. Милена Динкова дава отговорите, които отдавна си търсил.

Милена Родригез, известна на българската публика и като Милена Динкова, ще отговори на всички въпроси и ще разкрие истини за проблемите на обвързването, за влиянието на травмите в детска възраст и ниската себеоценка, за предателството и склонността ни да се вкопчваме в другия, за сексуалните проблеми и отчуждението във връзките.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама