Бившият наистина ли е само бивш?


Бившият наистина ли е само бивш?
Снимка: iStock/Guliver

Приключването на една връзка носи след себе си много нови емоции. Когато веднъж сме допуснали един партньор до себе си, той оставя много следи у нас и променя живота ни изцяло. Връзките са обмен на енергии и дори сливане с другия. Когато сме толкова близки и изведнъж нещата приключат, идва въпросът - това наистина ли е краят?

Възможни ли са емоциите и специалното отношения към бившите партньори?

Всяка връзка се различава останалите и е напълно индивидуална, но има едно правило, което важи за всички – когато веднъж сме обичали някого, той оставя в сърцето ни.

Хората казват, че между любовта и омразата границата е много тънка и имат право, защото след раздялата правим всичко възможно да забравим и зачеркнем другия.

Но в повече случаи отношенията с бившия си остават специални и ето някои от причините за това:

Веднъж вече сте се опознали и сте свикнали един с друг. Знаете всичките си навици – и добрите, и лошите. Винаги можете да се разберете с един поглед и разбира се - тръпката лесно може да се зароди. Освен това винаги сте готови да си помогнете. Когато веднъж сте били важни един за друг, оставате такива и в трудните моменти след това. Разбира се – прибягвате към тази крачки само в наистина наложителните ситуации.

Носталгията… Носталгията е много силно чувство, което прави мост в отношенията с партньорите от миналото. Дори и вече да сте в друга връзка, в която се чувствате перфектно, остава малка частица от вас, която се връща назад към милите спомени. Това не е пречка в новите ви отношения, а просто извикване на хубавите моменти от предишните времена, които ви карат да се усмихнете и да осъзнавате какво имате сега.

Сексът с бившия винаги е сладък… Това не е съвсем прегрешение, когато става дума за отношения с любовта от миналото. Да речем, че е просто леко връщане назад към най-сладките мигове и разтоварване на напрежението. При всички двойки остава едно специално сексуално привличане след раздялата – желанието за една последна бурна нощ, която да остави хубави спомени след края.

В някои връзки краят наистина е край и за всички е по-добре да не се връщат назад… Ако се върнете, може би сте имали нужда от това, но бъдете внимателни и пазете емоциите си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама