Благодаря ти, че си до мен...


Благодаря ти, че си до мен...

Винаги съм си мечтала да можем да си пращаме писма, да няма телефони, интернет и единствената ни връзка, когато те няма до мен, да са мастилените редове на хартия в плик с цветна марка.

За това съм вдъхновена да ти напиша...

Здравей, любими,

благодаря ти, че си до мен, не ти го казвам често, но честичко си го мисля. Винаги съм те чакала, не съм знаела името ти, но съм чакала точно теб и ето, че дойде. Не вярвах дълго време, че ще те открия, но ти откри мен.

Искам да ти кажа - ЩАСТЛИВА СЪМ! Харесва ми сутрин да се събуждам и да си мисля за теб, да чакам да се обадиш и тайничко да се надявам довечера да се видим пак. Свикнала съм с топлината на ръцете ти, начинът, по който пиеш кафе, свикнала съм с нашите си малки неща и имената, с които се наричаме.

Не бих заменила това, което имаме за нищо на този свят.

Благодаря ти, че си търпелив, чакаш ме да порасна, разбираш ме и винаги знаеш кога имам нужда от прегръдка и кога да остана сама. Имаш усет към мен и това е нещо, което ценя от сърце.

Знам, винаги си искал момиче като мен, казвал си ми го стотици пъти, но извинявай, че понякога се страхувам и не вярвам в това, което е завладяло сърцето ти. Но то е, защото понякога ми се струва прекалено хубаво, за да е истина.

Приказка.

Така бих описала това, което аз и ти си изградихме и не смятам да се отказвам от него, не и докато вярвам в приказките, в теб. Искам да ти кажа, че всичко, което ти ми даваш е много повече от това, за което някога съм се надявала. Бъди сигурен, обичам те, каквото и да казвам, каквото и да правя.

Благодаря ти,
ти си Моето момче!

от Твоето момиче

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама