Да обичаш човек, който е готов да обича


Да обичаш човек, който е готов да обича
Снимка: iStock/Guliver

Скоро, много скоро ще дойде денят, в който ще срещнете човек, който ще стане ваш дом. Ще дойде времето, когато няма да страдате сами в студеното легло, мислейки за любовта, която заслужавате. Защото тя ще бъде много близо - и ще бъде по-хубава от това, което сте си представяли.

Вече няма да се съмнявате в себе си. Няма да има мисли, които да понижават самочувствието ви. В живота ви ще се появи любящ човек, с когото ще се чувствате като най-невероятнaта жена в света.

Този човек ще обърне живота ви. Ще се събуждате всяка сутрин с усмивка и ще благодарите за новия ден, който можете да прекарате с любимия.

И когато чувствате, че сте затрупани с емоции или мисли, няма да е нужно да ги държите в себе си. До вас ще бъде някой, който винаги ще може да ви изслуша и разбере.

Този човек няма да ограничи вашата свобода, а напротив - ще ви даде пространство за пълно изразяване на себе си. Той няма да ви критикува или осъжда, за да ви накара да се почувствате унизени и толкова незначителни.

Вече няма да ви се налага да криете истинското си "аз", защото този мъж ще ви обича такава, каквато сте.

С този човек няма да е нужно да обмисляте всяка своя дума. Той ще ви обича силно, ще харесва всеки аспект на вашата личност - емоционален, физически, умствен и духовен.

Той ще бъде човек, който знае как да обича и е напълно готов на това. Без да се страхува, без да чака подходящ момент, без извинения - просто ще ви обича!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама