Денят ни според зодията - 13.11


Денят ни според зодията - 13.11

Не вярваме, че днешният ден носи лош късмет, а напротив! Това е днешният хороскоп, с който ви пожелаваме успешен ден!

Дневен хороскоп за Овен

Днес ще ви се иска да прегърнете любимия ви човек и да не го пускате никъде.  Ако не успеете, а най-вероятно точно така ще стане, опитайте се да не се сърдите. Никой не може да бъде  затворен насила дори от любов. Не го забравяйте.

Дневен хороскоп за Телец

През този ден любимият ви няма да разбира някоя ваши проблеми. Не сме еднакви дори в любовта. А някои въпроси е добре да решаваме сами, особено когато до голяма степен засягат нас самите.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ви предстои сериозен  разговор с вашата половинка, която ще се отнася до доста сериозни моменти от връзката ви.  Намерете баланса между личните ви желания и общите цели. За съжаление те не винаги съвпадат и са необходими компромиси.

Дневен хороскоп за Рак

В последно време имате прекалено много задължения и малко хора се опитват да ви влязат в положението. Крайно време е да повишите малко глас и да разясните, че вие също имате своите потребности и е дошло време за разбиране, но и за помощ, но от тяхна страна към вас.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес преди всичко трябва да обърнете внимание на родителите ви. Ако това не се случва толкова често половинката ви трябва да прояви разбиране. Някои ваши планове може да пропаднат, но понякога се случват и такива неща.

Дневен хороскоп за Дева

Днес половинката ви ще има нужда от съвета ви. Не се изкушавайте да изразите мнение на базата на вашите лични интереси. Това в един момент ще  стане ясно и може да доведе до сериозен конфликт.  Може би първата идея ще е най-добрата.

Дневен хороскоп за Дева

Днес половинката ви ще има нужда от съвета ви. Не се изкушавайте да изразите мнение на базата на вашите лични интереси. Това в един момент ще  стане ясно и може да доведе до сериозен конфликт.  Може би първата идея ще е най-добрата.

Дневен хороскоп за Везни

Скорошно противоречие с половинката ви ви измъчва. Това е проблем, който трябва да решите сами. Всеки страничен съвет може само да ви обърка и да доведе до действие, което няма да е валидно за връзката ви.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес е ден, в който ще сте чувствате малко самотни. Не преувеличавайте сериозността на състоянието си. Н а всички се случва и понякога това състояние се използва за подреждане на мислите. Някои дори наричат уединението свобода.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес звездите съветват да бъдете грижовни към партньора ви. Може да се наложи да изиграете ролята и на бащата и на майката. Понякога ни е позволено да се почувстваме като деца. Позволете му го.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес партньорът ви ще ви удиви, като сподели с вас свои интереси, за които не сте подозирали. Опитайте се да проявите интерес, ако не можете да си го наложите бъдете откровен с половинката ви, но все пак проявете уважение към увлеченията му.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес един от вредните ви навици може да се превърне в крайъгълен камък за отношенията ви с любимия човек. Хубаво е да бъдете предупредени, че този въпрос може да стане и последната капка в чашата на търпението му. Имайте го предвид.

Дневен хороскоп за Риби

Днес може да се увлечете прекалено много в някой флирт. Това, че сте сами в тази ситуация не означава, че не носите отговорност пред партньора ви. Ако имате желания към други хора – изяснете чувствата и действията си, но бъдете честни с другия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама