Дневен хороскоп за 17 юни


Дневен хороскоп за 17 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вълшебствата днес няма да имат край. Времето е горещо и начините за разхлаждане, които ще ви се предложат ще са много. Кой от кой по-приятни. Грабете с пълни шепи!

Телец

Днес ще имате да взимате. Не като закана, а наистина. Пари, любов, уважение, всичко ще е ваше. Щастливци!

Близнаци

През този ден се опитайте да не пропускате телефонно обаждане. Всяко от тях ще е важно. Не бързайте да реагирате на новината преди да сте премислили какво точно послание носи тя.

Рак

Чувствителността е хубаво нещо само докато не се обърне срещу вас. Използвайте я в своя полза, а не да се самоунищожавате. Бъдете по-мили към… себе си.

Лъв

Днешният ден ще постави на изпитание достойнството ви. Не се колебайте да заявите позицията си открито. Както и да поставяте условия. Отдавна цената ви е доста висока.

Дева

През този ден смиреността ви ще е най-красивото ви качество. Особено ако сте жена. Това не означава, че непрекъснато трябва да сте такива. По този начин останалите ви качества, които ще проявите в бъдеще ще са още по-ценни.

Везни

Сега може да покажете на какво сте способни. Може да се каже, че самите вие ще бъдете изненадани от собствените ви умения. През този ден е важно да не прекъсвате процеса, който сте започнали.

Скорпион

Сексът не е всичко, когато не обхваща важни аспекти от отношенията. Няма какво да се лъжем – любовта е най-важната съставка. Другото е пълнеж. Помислете може и да се задоволите частично.

Стрелец

През този ден мисълта за пътуване няма да ви остави на мира. Време е да повярвате, че може да го направите. Не се оставяйте да ви поставят условия. В краен случай заминете сами.

Козирог

Намалете темпото, най-вече психически. Опитайте се да включите автопилота и да съхраните силите си до следващия почивен ден. Освен това не се раздавайте толкова. Сега е време на вас да ви дават.

Водолей

Умът ви може да ви изстреля на непостижими за другите висини, но и сърцето има нужда от своето. Скромността ще е най-силното ви оръжие днес. Мълчете и се усмихвайте повече. Този, който трябва няма да ви устои.

Риби

Очаква ви събитие, на което ще блеснете с качествата си. Бъдете хладнокръвни обаче и не се подавайте на съблазънта от комплименти. Не е това човекът, който да ви обяснява колко сте ценни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама