Дневен хороскоп за понеделник 14.11


Дневен хороскоп за понеделник 14.11

Последната седмица преди Коледа винаги е много натоварена и стресирана за повечето от нас. Подготовка за празника, купуване на подаръци и внимание към всеки от близките ни. Дайте си един ден почивка, през който да се поглезите и да отделите време на себе си.

Дневен хороскоп за Овен

За свободните  от вас са възможни интересни запознанства. Не отказвайте излизане с приятели. Очаква ви приятна среща и ново познанство, в което може да изпъкнете и да допринесе  за авторитета ви.

Дневен хороскоп за Телец

Няма смисъл да усложнявате и нагнетявате обстановката. Натякването няма да доведе до нищо добро. Звездите ви съветват в  понеделник да бъдат смели и напористи.

Дневен хороскоп за Близнаци

Възможни са конфликти при това, отнасящи се до важни въпроси в двойката. Не бързайте с окончателните изводи  и решения и бъдете готови да приемете компромисно решение.

Дневен хороскоп за Рак

Това, което ще ви липсва е да бъдете по-открити и откровени. Вероятно смятате, че не получавате същото от вашия партньор и вие също се затваряте. Но не това е начинът. Най-добре поговорете откровено.

Дневен хороскоп за Лъв

Всеки има подобни моменти. Не правете трагедия от това. Наближаващите празници ни тласкат към равносметки, които често ни натъжават. Съвсем скоро хармонията в отношенията ще се възстанови.

Дневен хороскоп за Дева

По-добре не назначавайте срещи и/или преговори. Освен това не давайте повод за ревност на партньора ви. Нямате нужда от конфликти особено в навечерието на празниците.

Дневен хороскоп за Везни

Понеделник е вашият ден. Ще ви върви във всичко, свързано с чужбина, в решаването на юридическите въпроси и висшето образование. Ще имате моралната и финансовата подкрепа на покровители и роднини, което ще ви даде сериозно предимство.

Дневен хороскоп за Скорпион

Не си позволявайте упреци към любимия ви човек. Това е най-малкото, от което се нуждае връзката ви сега.  Освен това не правете обществено достояние личните ви проблеми.

Дневен хороскоп за Стрелец

Сега личният ви живот може да бъде интересен като роман.   Само внимавайте да не стане трагедия. Не е изключена намесата на трети лица, която няма да доведе до нищо добро.

Дневен хороскоп за Козирог

Някой ще се опита да ви прелъсти. Няма да ви е лесно да устоите, но много бързо си направете сметка какво бихте спечелили и загубили от това. Май не си заслужава, а?

Дневен хороскоп за Водолей

Възможни са промени в отношения ви с любимия ви човек. Наистина е важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Освен ако не жадувате свободата си, която по празниците ще ви излезе прекалено скъпа.

Дневен хороскоп за Риби

Звездите ви съветват да бъдете предпазливи в отношенията ви с любимия човек . От вас ще се изискват спокойствие и хладнокръвие. Понякога ситуацията не е такава, каквато вие си я представяте и трябва да допуснете тази възможност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама