Дневен хороскоп за понеделник 7.12


Дневен хороскоп за понеделник 7.12

Дневен хороскоп за Овен

Днес ще имате съдбоносна среща. Не се приготвяйте предварително и без това срещата ще ви завари тотално неподготвени, в което ще е цялото вълшебство на случващото се. Чувствата ще са изключително силни. Все пак не бързайте да се кълнете във вечна любов

Дневен хороскоп за Телец

Успехът винаги дава криле. Ще бъдете от щастливците, които ще имат възможност за избор. Въпросът е дали да прекарате празниците в състояние на необвързан или с половинка.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес бъдете по-великодушни. Най-големият ви враг ще бъде сдържаността и прекалените претенции към партньора ви.

Дневен хороскоп за Рак

Днес в никакъв случай не трябва да се подавате на дребнавостта. Това ви поведение може да обърка много от плановете, които точно сега редите с вашия любим човек. Едва ли някой ще иска да прекарате специалните дни с човек, който прави забележка на всяка крачка.

Дневен хороскоп за Лъв

Първият ден от седмицата ще ви изненада приятно с това, че ще ви се даде шанс да реализирате ваш личен интерес. От там нататък обаче трябва да сте по-предпазливи във всичко.

Дневен хороскоп за Дева

Днес най-важната ви задача ще бъде да забравите всички обиди и разочарования от страна на близките ви хора. Идват празници и време за ново начало. Няма да може да продължите начисто ако продължавате да таите в себе си.

Дневен хороскоп за Везни

Природното ви обаяние  сега ще привлича към вас много хора. Това обаче ще дразни половинката ви, а вие не се замисляте много къде да поставите границите. Обаянието ви обаче ще ви помогне в постигането на целите ви. Просто нещата ще стават по-лесно.

Дневен хороскоп за Скорпион

Животът не е само романтични подаръци и моменти. Битието изисква по-здраво стъпване на земята. Освен това наближават празници. Оставете емоциите за тогава.

Дневен хороскоп за Стрелец

Обстоятелствата ще изискат да направите някои жертви и да пренебрегнете интересите си. Няма нужда да ви се напомня, че балансът винаги се възстановява и ще настъпи момент, в който вие ще получавате от другите. Сега обаче ситуацията е такава.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес на първо място се погрижете за себе си. Ще ви е нужно да възвърнете душевното си равновесие. Не пренебрегвайте това, тъй като в противен  случай напрегността може да се отрази върху отношенията ви с любимия човек.

Дневен хороскоп за Водолей

Задръжте емоциите си и скоро ще се радвате, че именно така сте постъпили, защото ще имате огромно поле за изява. Вдъхновението използвайте за идеи при избора на подаръци за любимите ви хора. Все  пак не се изхвърляйте и ако направите покупките сега се постарайте да не правите повторни в навечерието на празниците.

Дневен хороскоп за Риби

Ако искате да избегнете сложна и конфликтна ситуация ще трябва да обуздаете емоциите си. За да разредите  напрежението излезте на разходка. Бързият ход ще охлади емоциите ви и ще  подреди мислите ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама