Дневен хороскоп за сряда - 18.11


Дневен хороскоп за сряда - 18.11

Раците ще се радват на изненада от любимия човек, а една от другите зодии ще трябва да направи компромис, за да запази връзката си. Съвет към всички - не усложнявайте деня си с негативни емоции и реакции, действайте спокойно и приемайте всичко с усмивка. Хубав и слънчев ден!

Дневен хороскоп за Овен

Днес нещо ще ви напомни за това, че има съществени различия между момичетата и момчетата. Действително двата пола мислят по различен начин, но това не означава, че не могат да се разберат. Взаимното разбиране е нещо много ценно и помага на връзката.

Дневен хороскоп за Телец

В този ден е добре да посветите на четенето.  Няма значение каква книга ще хванете, важното е да обърнете повече внимание на писаното слово. Споделете преживяванията си с децата ви. Те ще ви бъдат благодарни.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще ви е трудно да уверите партньора ви, че не е прав за нещо. Многословните обяснения само ще нагнетят обстановката. Бъдете доброжелателни, като ви води основно желанието ви за взаимност, а не за надмощие.

Дневен хороскоп за Рак

Днес ви очаква приятна изненада от любимия ви човек. Покажете, че сте щастливи от жеста, оценете го и благодарете. Може да вземете и пример и да направите реванширащ ответен удар.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес любимият ви човек ще се постарае доста да ви забавлява. Чувството му за хумор забавното ви поведение.  Не му се присмивайте, не е това целта. Просто се опитва да и разсее от трудното ви всекидневие. Оценете жеста.

Дневен хороскоп за Дева

Днес партньорът ви ще ви зададе прекалено сложни въпроси. Не бързайте да му се сърдите. Все пак сте заедно и вие имате нещо общо с възникването им.

Дневен хороскоп за Везни

Днес партньорът ви ще се опита да ви намекне, че в изневярата няма нищо лошо. Не бързайте да реагирате остро. Опитайте се да изиграете, че сте на същото мнение. Резултатът  ще е интересен.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес нищо от това, което се случва няма да е случайно. Не се чудете защо някой е казал това или онова. Слушайте и наблюдавайте. Ще откриете нещо наистина важно, което ще спомогне за връзката ви.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес от вас ще се очаква да поемете инициативата, особено ако сте мъжа в двойката. Бъдете по-решителни. Нека партньорът ви види, че имате свое мнение и поглед върху нещата, с който е добре той да се съобразява.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес за вас ще са особено полезно въздействието на водата. Това не означава да прекарате деня в банята. Може да пиете често вода, чайове, да плискате лицето си. Може да посетите и басейн.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес пред вас ще се разкрият разнообразни възможности, за да направите личния си живот такъв, какъвто го искате. Само не се опитвайте да носите две дини под една мишница. Няма как резултатът да  е добър.

Дневен хороскоп за Риби

Днес ще ви е трудно да оцените адекватно ситуацията. Ще ви бъде предоставена прекрасна възможност да изгладите неравностите в отношенията ви с партньора. Ако изпуснете момента всеки от вас ще остане със собственото си мнение, но то няма да е общо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама