Дневен хороскоп за вторник - 17.11


Дневен хороскоп за вторник - 17.11

Денят е особено силен за влюбените и половинките им - много казуси и решения, които трябва да вземете заедно. Не пренебрегвайте мнението на човека до вас, защото може да възникнат проблеми. Денят ще бъде спокоен, пожелаваме ви да е и успешен!

Дневен хороскоп за Овен

Днес половинката ви ще трябва да положи доста усилия, за  му обърнете необходимото внимание, а не би трябвало да е така. Ако сте много заети в работата се извинете предварително, но това не може да продължава вечно. Преценете добре приоритетите ви.

Дневен хороскоп за Телец

Днес половинката ви ще има проблеми, за чието решаване ще е необходима вашата помощ. Откликнете трезво, но не  гледайте през призмата на вашите отношения. Извън тях има други правила. Изразяването на разбиране от ваша страна ще помогне на партньора ви до голяма степен.

Дневен хороскоп за Близнаци

Този ден ще е един от щастливите ви. Ще разберете до каква степен може да разчитате на партньора ви и това ще ви даде криле. Ще разберете още, че е имало моменти, в които сте го обвинявали излишно. Хубаво ще да споделите, че сте осъзнали тези моменти.

Дневен хороскоп за Рак

Днес ще ви се наложи да проявите повече мъдрост в сравнение с останалите дни. Напоследък сте си позволили някои съвети и сега ще бъдете търсени за други. Не се притеснявайте – напълно способни сте да се справите. Но гледайте да не ви става навик.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес ще имате нужда от повече време с партньора ви. Какво пък и на вас ви е  позволено да си тръгнете по-рано от работа, за да имате своя  взаимен следобед. Ако не успеете намерете време за изненадващ телефонен разговор, в който ще е достатъчно да кажете просто: „Обичам те!“

Дневен хороскоп за Дева

Днес на преден план за вас ще бъде семейството. Повече от всякога. Може да се окаже, че сте пропуснали нечий рожден ден или важна годишнина. Вие знаете как да се реванширате. Не жалете въображение и средства, за да компенсирате пропуска.

Дневен хороскоп за Везни

Днес половинката ви може да се държи малко дръпнато. Не бързайте да се обиждате. Понякога човек има нужда да премисли нещата сам. Възможно е по този начин да бъде избегнат сериозен конфликт, особено ако не бързате да изяснявате защо не ви се казва всичко и на момента.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес звездите препоръчват да прекарате една спокойна вечер. Не изяснявайте отношения, не предявявайте претенции. Просто се наслаждавайте на тишината. Ако ви се иска повече шум – пуснете си музика.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще имате странни желания. Може да ви хрумне да запознаете настоящия ви партньор с бившия, но това ще стане по ваше усмотрение. Хубаво е и те да имат мнение по въпроса и да са съгласни. В противен случай последиците може да са непредвидими.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес денят ще е спокоен на любовния фронт. Дали сте много от себе си през последните дни  и партньорът ви е щастлив и доволен. Да, именно заради вас се усмихва, не търсете под вола теле. Просто сте неустоими!

Дневен хороскоп за Водолей

Днес е много важно да сте в готовност за диалог. Хубаво е да говорите само вие, но сам не се живее. Изслушайте и другата страна и направете усилие да вникнете в казаното. Не приемайте като нападка някои критики към вас. Никой не е идеален, дори и вие, колкото и редки да са тези моменти.

Дневен хороскоп за Риби

Днес ще ви се струва, че ви приемат прекалено сериозно. Не, няма капан вие наистина сте прекрасни. Нужно ви е повече самочувствие и вяра в собствените ви достойнства. Когато това стане ще се учудите колко по-лесно ще се получават нещата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама