Ерогенните точки според зодиакалния ни знак


Ерогенните точки според зодиакалния ни знак

Изглежда зодиите имат общо с много аспекти от живота ни и в повечето случаи наистина откриваме доста сходства с характера ни и начина ни на живот. Оказва се, че дори в секса имаме общи характеристики според зодията ни.

Овен реагират на леките погалвания по главата и внимателното издърпване на косата. Меката част на ушите им е чувствителна.

Чувствителната част на Телец е шията. Вратът и гърлото са места, които лесно разпалват Телеца, ако се покрият с целувки.

Ръцете са чувствителната зона на Близнаци. Хората, родени под този знак, обичат, когато им целуват ръцете пръст по пръст.

Раците харесват дълбоките целувки с език, които им действат особено еротично. Най-чувствителната им част обаче си остават гърдите, така че докосванията и целувките в тази област им действа направо разтърсващо.

Лъвовете обичат дългите любовни прелюдии. Най-чувствителната им зона е гърбът и нямат нищо против малко по-груби ласки в тази област.

Девата е чувствителна в областта на корема. Дори най-лекият допир до корема предизвиква истински взрив от страстни усещания при Дева. А ако редувате леките докосвания по корема с пълно отдръпване от тази област, Девата ще се разпали още повече.

Най-чувствителната част на Везните е долната част на гърба и дупето. Представителите на този знак обичат да експериментират в спалнята и нямат нищо против, ако ги пошляпвате нежно по дупето по време на любовните игри.

Скорпион се разпалва най-много, ако е докосван директно в интимната област. Той не е фен на дългите прелюдии и не може да се настрои за интимност, ако го разрошите или погалите по врата.

Бедрата са най-чувствителната част на Стрелец. Целувките и нежните докосвания в тази област направо подлудяват родените под този знак.

Козирозите като че ли представляват една цялостна ерогенна зона. Те са особено чувствителни, ако им направите нежен масаж.

Чувствителните места на Водолей са прасците и глезените. Да прави любов изправен е едно от най-големите предизвикателства за Водолея.

Риби
обичат да покриват краката им с целувки и да правят любов на място, което е свързано с вода. Любенето във вана или море е една от фантазиите им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама
Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама