Ето какво никога не бива да правиш за един мъж


Ето какво никога не бива да правиш за един мъж
Снимка: Istock/Guliver

Без значение дали става въпрос за нов цвят на косата, различно облекло или нещо по-сериозно... всяка от нас поне веднъж в живота си е правила нещо, специално заради конкретен мъж. Жените имаме тази склонност и често, когато започнем нова връзка, се случва да правим постоянно такива неща в опит да се харесаме още повече на любимия. И докато в една щастлива връзка това е напълно нормално, то има една граница, която никога не бива да се прекрачва, колкото и специален да бъде той. Ето нещата, които една жена никога не трябва да прави заради мъж. В противен случай, рискува да изгуби живота, самоуважението си и любовта на мъжа до себе си.

Да изоставя мечтите си

Хубаво е да имаш мечти и планове за бъдещето.  Когато започнеш да излизаш с някого, нормално е плановете ви да се разминават и да се променят. В едни щастливи отношения, обаче, различните планове никога не са били  причина за проблем. В този ред на мисли, никога не си позволявай да се отказваш от мечтите си в името на някой мъж и връзката ти с него.  Запомни, че ако той наистина те обича, трябва да приеме теб, заедно с мечтите и плановете ти. Трябва да се радва за тях и да те подкрепя напълно. Това означава да имате хармонични отношения.

Да изостави приятелите и семейството си

Това са хората, които те познават и обичат цял живот. Затова, да ги изоставиш заради новия мъж в живота си е просто недопустимо. Да, ясно е, че искаш да прекарваш максимално време с него, но е хубаво да се контролираш и да отделяш нужното внимание и на останалите си любими хора. Те ще бъдат до теб през цялото време и ще са хората, които да те утешат, ако нещата с новата ти тръпка не потръгнат и останеш с разбито сърце.

Да се подлага на пластични операции

Корекцията на лицето и тялото е нещо болезнено, скъпо и унизително, особено ако го правиш заради някой друг, а не за себе си. Това е напълно забранено, щом стане въпрос за нещата, които не бива да правиш заради мъж. Естествено, да поддържаш тялото и лицето си е нещо страхотно, но твоят човек трябва да харесва точно такава, каквато си, а не да те кара да се променяш по начин, който на него му харесва. Запомни това и не позволявай на мъж да те кара да се чувстваш недостатъчна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама