Годишен хороскоп за всяка една от ЗОДИИТЕ


Годишен хороскоп за всяка една от ЗОДИИТЕ

ОВЕН

Първите дни на годината ще сте самата щедрост. Няма да щадите средства, за да зарадвате своите приятели, любими и деца. Родителите Овен ще трябва да направят сериозно финансово вложение, свързано с образованието на децата си. Не съжалявайте за дадените средства.  

Мнозина от представителите на знака ще бъдат осенени от уникални идеи. Не бързайте с реализирането им, обаче. Най-добре ще бъде да ги оставите да узреят. Началото на втория месец на годината ще ви донесе малко повече отегчение в работата. Вие обаче не бива да прибързвате и да изгаряте всички мостове зад себе си. Точно сега няма да е най-добрият период да търсите ново място.  

През февруари ви очакват и промени в любовния живот. Каквото и да става – помнете, че е за добро. В навечерието на пролетта, през м.март настъпва едно от най-доброто  време за вас през годината. Планетата ви господар ще бъде под положителното влияние на големия добряк Юпитер. Силата на личността ви ще излезе на преден план с всичките ви достойнства и това няма да остане незабелязано. Ще привлечете много съмишленици. Сега вече може да започнете реализирането на идеите си. Вървете напред смело! Не подценявайте съветите и не отхвърляйте помощта на по-възрастните си роднини. Макар и не от вашето поколение, те наистина има на какво да ви научат. Техните съвети ще са ви само от помощ – изслушвайте ги търпеливо.

Април ще донесе успех на онези Овни, които са работили усърдно и не са се страхували да бъдат куражлии и да поемат отговорност. Каквото се обещали да направите – задължително изпълнете. Бъдете внимателни с финансите, най-добре не се изкушавайте да взимате пари назаем, както и не давайте на други.  Краят на април може да доведе до романтични преживявания за Овните, които все още не са обвързани. През петия месец от годината вече може да намалите темпото. Ще е добре да си подарите кратка почивка, независимо, че няма да е настъпил активния отпускарски сезон. Обвързаните в брак Овни може да почувстват умора от рутината в брака, но само от вас зависи да разнообразите брачния си живот и да се чувствате щастливи с партньора си. Юни не обещава особено запомнящи се събития в служебен план. Овните ще искат повече време за личния си живот и този им устрем може да им помогне да създадат запомнящи се ситуации. Не се колебайте да бъдете истински и да показвате любовта си.

Юли и август добре да обърнете повече внимание на приятелите си. Тогава най-добре за вас ще бъде да изберете ролята на наблюдател. Видяното ще ви помогне да натрупате опит и да си извадите ценни изводи. Края на лятото не е най-доброто време за искане на промени в професионалния живот. Въздържайте се от сериозни разговори и срещи в този период . Есента ще настъпи с нови задължения. На някои представители от знака ще им се наложи да наваксат това, което са пропуснали волно или неволно, както и да изпълнят дадените от тях обещания. Ако ви е  хрумнало да повишите квалификацията си или да се запишете на курс по изучаването на чужд език – септември ще е най-подходящият момент за това.

Някои Овни ще заминат зад граница, където ще имат немалко приключения, включително и от любовен характер. Романтичните приключения ще наберат най-висока скорост през октомври. За себе си ще напомнят стари познати, с които сте имали нещо повече от приятелски отношения. Бъдете внимателни и предпазливи, обаче към новите запознанства. Октомври е подходящ месец и за обновяването на домашния интериор, както и за ремонтни дейности. Ноември ще изиска от представителите на знака Овен пълна отдаденост на близките и семейството. Да, вие ще трябва да продължите да работите, но вечерите посветете на роднините си. Към края на годината направете анализ на финансовото си положение и ако дължите пари някому, бъдете готови да му ги върнете още в началото на декември. Тогава се очаква да нямате проблеми от финансово естество и да можете да се разплатите без да пострада бюджета ви. Последните дни на годината обещават много любов и разбирателство у дома. Ще се чувствате щастливи и пълноценни.

ТЕЛЕЦ

Началото на Новата година ще донесе на представителите на знака Телец истинско вдъхновение. Вашата, и без това, силно творческа личност ще се носи на крилете на въображението и ще се чувствате пълни с идеи и енергия. Всичко, което правите ще бъде предпоставка за творчество. Това вдъхновение ще ви придаде едни по-различен вид, което, логично ще привлече много хора към вас. Необвързаните Телци може да започнат романтична връзка, а тези, които са в брак, ще усетят свежа струя във връзката си.

През февруари е добре да оставите забавленията на заден план и да се посветите на служебните си задължения.  На някои ще им се иска да сменят работата си, но обстоятелствата ще се стекат така, че действия ви ще затвърдят позицията ви на сегашното служебно място. Точно когато си мислите,  че никой не ви забелязва ще получите признание за заслугите си. Това не значи, че животът ви трябва да е само работа, напротив – за да сте по-продуктивни не се лишавайте от преживявания и в другите житейски аспекти. С настъпването на пролетта ще усетите силно желание за промяна. Вашият здрав разум ще ви подскаже къде е нужно да действате и къде не. Ако си давате сметка, че няма нужда от промени в сериозен план, просто променете нещо във външността си. Това ще ви зареди и даде нужното усещане за нещо ново. Април ще насочи вниманието ви към финансовите аспекти на живота. Доста време витаехте далеч от материалното, но и иска своето внимание. Това ще бъде един подходящ месец за получаването на кредити, кандидатстване за ипотека и закупуването на по-сериозни неща, като кола или вноски за образование. Сега може да обмислите и други възможности да получаване на допълнителни доходи.  

Май ще изиска от Телците да си отварят очите на четири. Ще ви бъдат предложени лесни начини за печалба и власт, които в този пролетен месец ще изглеждат още по-привлекателни. Съветът на звездите, обаче е да не се мамите от лесното. Нищо хубаво и ценно не се постига с лекота- не забравяйте това. Краят на месеца е успешно време за смяна на работата.

Юни започва с обещание за много любов. Женените представители на знака ще изживеят своя втори меден месец. Тогава не се ядосвайте, че нещата в работата ще се бавят и няма да се развиват така, както бихте искали. Нещата няма да зависят от вас. Бъдете внимателни с хора, с които сте се запознали наскоро. Юли ще ви донесе късмет. Винаги ще бъдете в точното време и там, където трябва. Горещият август ще ви донесе, така очакваните промени в почти всички сфери на живота. Вие не обичате промените, но тези наистина ще са във ваша полза. Съдбата ще ви срещне с много нови хора, които ще ви бъдат от полза. През септември ще се завърнете изпълнени с ентусиазъм за работа. Не бързайте обаче да се захванете с всичко, това няма да ви донесе успех, а само ще ви измори.

През октомври не пренебрегвайте знаците, които ви дава интуицията. Тогава е възможно да се разделите с някого от дългогодишните си делови партньори, може дори да смените работата. Помнете, че всяко зло е за добро. При решаването на проблемите използвайте нестандартни начини и творески подход. През предпоследния месец на 2016 година  представителите на знака Телец ще бъдат просто неотразими. Ако до момента не сте открили любовта на живота си, много вероятно е именно през ноември да се срещнете. „Бракуваните”

Телци за пореден път ще се убедят, че не са могли и да мечтаят за по-подходящ партньор. Някои представители на знака с дългогодишна и сериозна връзка, най-сетне ще се решат да узаконят отношенията си. Въпреки че през по-голямата си част декември е месец на отпуските и празниците, ще ви се наложи сериозно да поработите. Това ще предизвика недоволството и дори- гнева ви. Не се подавайте на отрицателните емоции, тъй като може да ви поведат в грешна посока, просто бъдете търпеливи. Още през втората половина на месеца ще се убедите, че нещата съвсем не са толкова тежки и страшни. Тогава ще настъпят светли дни, в които ще се почувствате ценени и щастливи.

БЛИЗНАЦИ

Още от първите дни Новата година ще накара представителите на знака Близнаци да преразгледат много от възгледите и намеренията си във всеки един аспект от живота им. Необходимостта от промяна ви притиска и вие ще трябва да ѝ угодите. Имате невероятен потенциал и ви трябва съвсем мъничко повече вяра и дисциплина, зад да развиете възможностите си в собствен бизнес. Опитайте се да привлече партньора си към идеите си, за да не ревнува от вашето отсъствие  по време на реализирането им. С напредването на дните ще набирате скорост и ефективността от работата ви ще е видима още през първите дни на февруари.

Опитайте се да довършвате всичко, започнато по-рано. Умората в края на месеца може да ви направи по-нервни и да ни превърне в лесна плячка на емоциите ви и на недоброжелатели. За това точно тогава не вярвайте на комплименти и предложения от страна на представители на противоположния пол. През март звездите ви съветват да намалите темпото. Сега е време, когато е по-добре да  се откажете от активни действия и да се вслушвате повече в интуицията си. Отделете повече време за себе си и за възстановяване на здравето ви.

Ако през март не сте се решили на такава важна стъпка като брак, ако имате дълготрайна връзка, април ще ви донесе нотка на новост във връзката ви. Този месец може да стане решаващ за онези представители на знака, които все още търсят своята половинка. Любовта може да ви изненада в личността на човек, когото познавате отдавна, но до момента сте гледали на него само като на приятел или  колега. С отминаването на пролетта и наближаването на лятото здравето ви ще ви даде сигнал, че е време да се погрижите за него. Няма да ви е трудно с изобилието на пресни зеленчуци и плодове. Не забравяйте и да  излизате по-често на чист въздух.

Юни е подходящ за решаването на въпроси, които са останали неразрешени по-рано. Деловата активност е добре да отложите за друг месец. Преценявайте реално с какво бихте могли да се справите и с какво – не. Бъдете пестеливи, тъй като ако ви се наложи да искате пари назаем, трудно ще намерите. През юли облаците на хоризонта ще се разсеят или ще служат само за сянка в прекалено горещите дни. Вярата ви в доброто развитие в дейностите, свързани с работата и личните отношения, ще се оправдае. Ако имате въпроси за изясняване с половинката си, сега е моментът да го направите. Това ще допринесе за хармонията във връзката ви.  Възможно е тогава да получите и изгодно бизнес предложение.

Август е месецът, в който трябва да си дадете почивка. Работата през този месец ще ви лиши от последните ви сили. Организирайте почивката си с верни приятели и любимите хора. Не се колебайте да отидете на място, на което никога не сте били. След ефективната почивка есента ще ви завари готови за подвизи. Сега вече ще имате необходимите сили и кураж да осъществите желанията си, които отдавна замисляте. Поговорете честно със себе си и изяснете какво и защо точно искате. От там нататък – действайте. Логично октомври ще донесе промени в служебно отношение. Вашата организираност ще ви позволи да започнете развиването на допълнителна дейност, която естествено ще допринесе и за доброто ви финансово състояние.  Това обаче ще ви натовари и още през ноември ще почувствате нужда от това да си починете.   Защо пък не – организирайте една неочаквана есенна ваканция с цялото семейство.  Очакват ви незабравими преживявания.

Декември ще ви изненада приятно с добра новина, но вие наистина я заслужавате. Ако имате висшестоящ над себе си не се колебайте да обсъдите заплащането ви. Постарайте се да приключите по-важните задачи още в средата на месеца, за да можете да посрещнете следващата година по начина, по който желаете.

РАК

Още първите дни на Новата година може да представят в друга светлина най-близките хора на представителите на знака Рак.  Не се страхувайте да смените  кръга си на общуване. Имате нужда от тази промяна и тя ще е за добро. Освен това ще започнете да се интересувате от нови занимания. Сферата на интересите ви ще се разшири. През януари ще имате малко време за почивка. Още в средата на месеца звездите ви съветват да се захванете здраво за работа. В края на месеца за себе си може да напомни стара любов. През февруари направете всичко възможно, за да се разплатите с длъжниците си. Ако сте обещали нещо някому и още не сте го изпълнили  - издължете се. В противен случай рискувате дълго да ви натякват.

Не се колебайте да се обадите на стар приятел, нищо че не сте се чували от години. Март ще ви посрещне с новини и промени в работата. Ще трябват много сили и дисциплина, за да се справите с повишеното натоварване. Всичко това ще води до постигането на нови вдъхнови постижения и невероятно чувство за удовлетворение от добре свършената работа. Приходите ви ще бъдат изненадващо добри. Връзките, започнали в този период ще бъдат стабилни и дълготрайни.

Началото на април ще донесе малко повече тревоги и напрежения. Не се предавайте пред трудностите, а решавайте проблемите на мига. Колкото повече престояват толкова повече тежестта им ще ви тормози. Не променяте нищо преди средата на месеца. Последната декада на месеца ще ви донесе приятна изненада, свързана с любовта. Май месец може да направите първата почивка през годината.  Това е един добър период за пътуване. Освен това задължително отделете повече време за дейностите, които ви носят удоволствие. Може да си вземете отпуска, за да се опитате да развиете хобито си. Тези, които търсят своята половинка имат голям шанс да я срещнат именно през май. Ако имате деца обърнете им достатъчно внимание. Юни е подходящ месец за така отлагания ремонт. Възможно е да имате нужда от повее финансови средства, но това е нормално. Отделете пари само за материали, останалото сте напълно способни да направите сами.

Юли е месец на равносметка. Само честният анализ на близкото минало може да ви помогне да определите ясно своите цели и желания. Мечтайте смело и бляновете ви ще се изпълнят. Вярвайте силно в положителните си качества, така и останалите ще се убедят в тях. Отпускарския август ще изиска от вас повече самодисциплина. В противен случай не винете Съдбата, че желанията ви не са се изпълнили. Не се колебайте да се запознавате и общувате с колкото се може повече служебни партньори.

Септември е едно добро време за късна отпуска и кратко пътуване.  Това ще ви зареди за настъпващата зима, през която ще имате доста работа. Октомври ще е един добър период за вас. Дори тези, които нямат любим човек до себе си няма да се чувстват самотни. Любовната искра може да припламне на работното място. През ноември очаквайте добри новини. Възможно е да получите възможност на смяна на работата. Бъдете пестеливи, за да не се окажете без пари за празничния декември.

Декември ще ви завари в едно променливо настроение. Ще се разкъсвате между близките и приятелите си. Просто направете добра организация на празниците и всички ще са доволни, без да има обидени. Не започвайте нищо ново, просто няма да имате време да ги довършите.

ЛЪВ

Новата година ще донесе много промени за представителите на знака Лъв. Ще ви се наложи да вземате важни и бързи решения още през първите дни на януари. Ситуацията ще ви се струва неясна и тя наистина ще е такава. Онези от вас, които проявят достатъчно дисциплина, обаче успешно ще преминат пред това първо препятствие през първия месец на годината. Ще може да разчитате на помощ от страна на ваш възрастен роднина особено ако възникнат разногласия с половинката ви. Тя или той ще поставят своите искания по един малко агресивен, според разбиранията ви начин. Просто оставете моментът да отмине и не взимайте присърце думите му/ѝ.

Февруари ще даде шанс на талантливите в техническите въпроси Лъвове. Това е вашият шанс да превърнете хобито си в сериозен бизнес. Шансът ще ви се усмихне внезапно и ще трябва да реагирате светкавично, за да не  изпуснете златната възможност. В цялата тарапана се опитайте да отделяте време и за здравето си. Най-малкото, което може да направите за себе си е да се храните здравословно и да не прекалявате с алкохолните напитки. През март ще бъдете обзети от противоречия. В никакъв случай не се съмнявайте в способностите си. През подобни периоди на съмнения в самите себе си минават само качествените хора. Направете анализ на последните седмици, но само в конструктивно отношение.  Използвайте въображението си за движение напред, а не за това да си измисляте някакви недостатъци.

Началото на април може да ви донесе въпроси за решаване, свързани с наследство или завещание. Не се изкушавайте да изневерите на половинката си. От сексуална гледна точка всичко може да изглежда много примамливо, но съвсем скоро ще съжалявате, че сте се подвели. В края на април е подходящото време на пътуване зад граница, ако имате възможност да планирате такова. Тогава задвижете и делата, свързани с висшето образование. През май на преден план ще излезе вашето служебно развитие.  Не се страхувайте да се разделите с досегашния начин на работа. Промяната може да е стряскаща, но скоро ще разберете, че тя ще ви донесе много повече възможности. Вашите съмнения може да се окажат главния ви враг. В средата на месеца са възможни противостояния с ваш по-възрастен роднина. Разговорите няма да са от най-приятните. Опитайте се да бъдете дипломатични.  

Началото на юни ще ви зарадва с неочаквано получаване на солидна парична сума.  Това ще ви ободри, тъй като в същото време е възможно да имате неприятна случка с партньора си. Ако някой ви е казал нещо лошо за него или нея, не бързайте да вярвате. Най-вероятно информацията е просто невярна и цели да дестабилизира връзката ви.  От средата на юни за вас започва „златен период”. Тогава може да планирате почивката си. На преден план ще излязат отношенията ви с приятелите ви.  А какво по-хубаво от една ваканция с верните ви близки, в която може да си позволите почти всичко. В края на юни и началото на юли е добре да бъдете внимателни, не предприемайте никакви рискови, свързани със здравето ви.  

През юли може да се почувствате уморени. Ако до тогава все още не сте си починали отпуската ви не бива повече да чака, но го направете след първата декада на месеца. Краят на юли ще бъде време на интересни събития, някои от тях необясними за вас, но помнете, че повечето от нещата, които ви се случват са следствие от вашите действия.  Разбираемо втората половина на юли е вашето време. Късметът ще е изцяло на ваша страна и почти всичко, което искате да осъществите ще има успех. Не се колебайте да предприемате инициатива и да предлагате нововъведения в работата ви. Всичко това трябва да е гарнирано със сериозна доза дисциплина, в противен случай рискувате да бъдете обявен за самохвалко. Септември е добър период да осъществяването на личните ви желания и стремежи. Проблемът ще бъде, че ще сте толкова обсебени от тях, че няма да съществува друго освен собствените ви цели. Това може да доведе до сериозни спорове с половинката ви, но и с деловите ви партньори. Октомври ще благоприятства интелектуалната дейност. Това, може би, ще е най-добрият период за онези, които се занимават с издателска или литературна дейност. Оформянето на документация в този месец ще бъде като детска игра.  Освен това ще се активират и отношенията ви с братята или сестрите. Ще имате много приятни семейни моменти.  

Ноември ще бъде един щастлив месец за представителите на знака Лъв. Истинска хармония ще цари в семейството ви – в отношенията с родителите, половинката и приятелите ви. Тогава може би ще се формират едни от най-приятните ви спомени.  Втората половина на месеца ще бъде украсена и от солидно финансово постъпление, което обаче не бързайте да изхарчвате веднага, тъй като през декември може да се поглезите с пътуване в чужбина.  Други представители на знака ще трябва да инвестират в образованието си.  Годината ще завърши достойно, а вие ще сте доволни от себе си.  

ДЕВА

Новата година ще донесе спокойствие на Девата. Самите вие няма да имате особено желание за промяна и звездите ще уважат това ваше желание. Доброто положение на планетата на любовта ще ви даде още един шанс за подобряване на отношенията ви с любимия човек. Възможно е ваша стара любов да напомни за себе си. Нещо, на което няма да може да устоите. Февруари ще поеме щафетата на романтиката и също ще бъде наситен с емоции в тази област. Логично работата ще остане на заден план, което може да ви създаде някои проблеми на работното място. През март наблегнете на качеството на общуването ви с останалите. В професионален аспект това ще е много важно за вас. Ако се налага преместете разговорите извън офиса в по-непринудена обстановка.

Набрали  скорост не пропускайте да затвърдите позициите си в офиса през април. Най-отговорните задължения ще трябва да изпълните в първата половина на месеца. Натоварването може да отчае някои представители на знака и дори да се появят идеи за смяна на работата. През прекрасния май звездите ви съветват да отделите повече време и внимание на близките си. Бъдете търпеливи и дипломатични в отношенията си с тях. По-палавите представители на знака ще имат изпълнено с флиртове всекидневие. През първия летен месец се опитайте да се разплатите с тези, на когото дължите нещо, независимо дали са пари или жестове. Обръщайте повече внимание на хобито си и не мислете, че това време е пропиляно.

Юли е месецът, който е най-подходящ за почивка. Семейните двойки ще имат възможността да обновят  и обогатят отношенията си. Времето прекарано насаме ще възроди връзката ви. Търсещите половинката си Деви също ще имат шанс да срещнат правилния човек. Докато повечето хора почиват Девите е добре да използват август с хармонизиране на всекидневието си. Може да се запишете на курс по йога или да се опитате да медитирате сами у дома. Опитайте се да подредите задачите си за изпълнение още в първите дни на месеца, така шансът да ги изпълните още в  края му ще е по-голям.

Септември е добро време за това да направите опит да се откажете от вредните си навици. През първите дни на октомври няма да ви е лесно. Ако не знаете как точно да постъпите  в заплетени ситуации  - вслушайте се в интуицията си и се вглеждайте в знаците, които Съдбата ще ви даде.   Ноември може смело да експериментирате с външността си. Първата седмица на месеца е подходяща за смяна на гардероба. Тогава ще имате безпогрешен усет какво точно да изберете. Празничният декември ще ви затрупа с работа, но това ще е само във ваша полза. Докато другите са настроени отпускарски вие вече ще сте няколко дължини пред тях. На всичкото отгоре работата ви ще е безпогрешна. Някои представители на знака ги очаква годеж.

ВЕЗНИ

В началото на годината не се колебайте да се отървете от всичко, което не ви е необходимо. Няма смисъл да трупате емоции, вещи, познанства само, за да може да кажете, че ги притежавате. Първите дни на месеца ще ви накарат да обърнете повече внимание на здравето си, но вече сте предупредени.  Наблягайте на цитрусовите плодове и сока от тях, като профилактика срещу вирусите, които ни дебнат през зимния сезон. Януари ще ви донесе много приятни моменти с близките и приятелите ви. Ще чувствате ценени и важни за тях. В края на месеца, обаче, ще трябва да оставите шумните събирания и да обърнете повече внимание на работата си. Това, което направите сега ще бъде основата ви чак до пролетта.

През февруари е добре да обърнете повече внимание на децата ви. Възможно е да имате остри противоречия с тях.  Те от своя страна ще бъдат много резки с вас и едва ли бурната реакция ще доведе до добър изход. Ако имате  колебания как да постъпите, не се колебайте да се посъветвате със специалист. Месецът е подходящ за кратки пътувания. През март на преден план ще излязат партньорските отношения. Там нещата няма да са съвсем гладки, ще имате чувството, че говорите на различни езици с половинката  ви. Настроенията от отсрещната страна ще са променливи и внезапни. Задълбочените спорове ням да доведат до нищо, най-добрият ви съветник ще бъде търпението. През април не предприемайте важни стъпки и промени в работа ви. Просто бъдете тихи и кротки. Ако все пак ви хрумва да смените работата си започнете да събирате информация за други варианти. Посъветвайте се и с приятелите си, най-вероятно от там ще се появи нова възможност.  

Май обещава да бъде спокоен месец. Никой няма да пречи на начинанията ви. Може да се запишете за продължаване на образованието си в страната или зад граница.  През този месец работата ви ще е успешна най-вече ако работите сами. Другите само ще ви разсейват и бавят. В края на месеца е възможно някой да ви завърти главата. Бъдете предпазливи, тъй като този човек не е такъв, за какъвто се представя. През юни не бързайте да излизате в отпуска, тъй като ви очакват звездни мигове в работата. Идеите и изпълнението на задълженията ви ще бъдат в унисон с тези на началниците ви.  Всичко това ще ви доближи и до желаното от вас заплащане и печалба. Юли също няма да ви пощади откъм възможности. С натрупаните активи и самочувствие от предния месец смело може да търсите нови изяви и поприще на възможностите си. Там където пожелаете да работите, там и ще ви приемат. Дълго ще помните този юли.  Сключеният в този период брак ще бъде щастлив и обезпечен финансово.

Август е месецът ви за почивка след цялата активност от предните два месеца. Впечатленията от ваканцията ще са много и ще трябва да се скриете на някое много тихо място, ако искате да си починете от летните преживявания.   Звездите ви съветват да не се затрупвате през глава в работа още от първите дни на септември. Необходим ви е преходен период, в противен случай може да се претоварите без да се усетите. Ще имате възможност да общувате с много хора и така ще се появят ваши нови приятели, с които споделяте сходни идеи.

Октомври ще е месец на осъзнаване и равносметка. Изводите и плановете запазете за себе си, тъй като точно тогава от другите ще чуете само противоположното на това, което мислите, но то няма да е оценка, а просто лошо стечение на обстоятелствата. Оставете „кучетата да си лаят”. Търпеливите Везни ще имат своите успехи през ноември. Тогава ще имате възможността да развиете идеите си на практика, не без помощта на покровители и приятели, които са повярвали в тях, а и във вас. Тогава възрастен член на семейството ви ще има нужда от вас. Отдайте цялото си внимание и грижи, на които сте способни. Последният месец се очертава да бъде спокоен. Тогава на вас ще бъде отредена ролята на наблюдател. Според това колко внимателно сте гледали и какви изводи сте си направили, до голяма степен ще зависи как ще „стъпите” в следващата година.    

СКОРПИОН

Представителите на знака Скорпион започват Новата година изпълнени с енергия. Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно да насочат тази енергия, която е една много печеливша комбинация, която ще ви изпълни с решимост да търсите нови пътища за реализация. Бъдете преди всичко разумни и ако възнамерявате да сменяте работата си, направете го след средата на януари. Бъдете готови, че на новото място не ви очакват с цветя, а ще искат тепърва да се убеждават във възможностите ви. Тук ще е необходимо да проявите много воля и общо взето февруари ще премине в непрестанна работа. В личен план нещата ще са почти статични, тъй като едва ли ще се сещате за половинката си, което ще повлече някои проблеми след себе си. Помолете партньора си за търпение и не предприемайте никакви действия, свързани с връзката ви.

През март напрежението ще спадне и облаците ще се разсеят с настъпването на всеки нов ден. Тогава Съдбата ще се смили над вас и ще ви поднесе не малко късмет на тепсия. Не се чудете защо точно на вас се случва, а се възползвайте от шанса. В края на месеца родителите Скорпиони ще имат повод да се гордеят с децата си, а необвързаните представители на знака може да имат любовно приключение. Именно любовта ще бъде на преден план през пролетния април. Някои щастливци дори ще получат предложение за брак. Само помнете, че май месец не е подходящ за подписване. Тези, които още не са срещнали любовта, ще имат честта да се запознаят с нея в средата на месеца. Вече бракуваните Скорпиони пък ще изживеят своя втори меден месец.

През  май определено няма да ви е скучно, а дали ще преобладават положителните или отрицателните събития е въпрос на ценностна система. От една страна в служебно отношение ще сте като цунами, няма какво да ви спре, но от друга – цялата тази активност ще отслаби сериозно силите ви. За да не пострада здравето ви не забравяйте да почивате и да си подарявате минути и дори часове без компютър и телефон. Освен това не забравяйте, че имате и личен живот и това е най-добре да направите през юни. Освежете външния си вид, променете стила на обличане и не забравяйте, че имате пол и имате нужда от любов. Ако сте „сингъл” не се хвърляйте на първия срещнат. Дайте си сметка какво търсите в една връзка и настоявайте за своето. Сега сте в период на преход, в който не спирате да търсите истината навсякъде, където можете – в изкуството, в науката. Не обръщайте внимание на  критиката на останалите. През юли е добре да бъдете по-предпазливи във финансово отношение. Не кандидатствайте за кредити и не взимайте пари назаем, тъй като ще ви е много трудно да ги върнете. Освен това се въздържайте да се занимавате със сделки за недвижимо имущество.

Август ще е работен за скорпионите, просто ще имате нужда от това. Нещо ще ви тормози и именно в работата ще намерите отдушник. По-добре така, отколкото да се изпокарате с близките си. Опитай те се обаче да довеждате нещата до край, а не хаотично да се захващате с различни неща. Септември ще ви даде яснота относно ситуация, която ви е измъчвала до момента. За отегчените от връзката си може да се появи нов човек на хоризонта, който да събуди нови чувства у вас. Звездите ви предупреждават да бъдете пестеливи през този месец. Палавият септември ще ви разконцентрира и през октомври ще ви е трудно да влезете в релси в работата. Това може да се отрази на имиджа ви и да ви създаде проблеми на работното място. Ако имате още отпуска най-добре я използвайте тогава, за да може да съберете мислите си, а и сили.  

През ноември някои представители на знака ще преценят е най-добре да възобновят отношенията си с досегашния партньор. Това ще бъде добро решение, тъй като ще имате нужда от разбиране и топлина в навечерието на празниците. Не забравяйте, обаче и да давате, а не само да получавате. Последният месец ще ви предложи много работа, с която ще се захванете с удоволствие и ще изпълнявате съвестно. Това ще бъде добре възнаградено и ще може да прекарате празниците точно по начина, по който сте си представяли, че заслужавате.

СТРЕЛЕЦ

Началото на годината за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценността и силата на роднинските връзки, уюта на дома и това ще направи празниците ви вълшебни. В някои моменти разказите и напътствията на по-възрастните може да ви досадят, но имайте търпение да ги изслушате. След време ще си спомняте с умиление за тези моменти, а някои от съветите ще са ви наистина от помощ. В началото на февруари не допускайте ситуация, в която да се окажете врагове на самите себе си. Важно е да сте разумни и да разбирате, че не всичко, което желаете ще ви се отрази добре. Точно за това се казва – внимавай какво си пожелаваш. Средата на месеца ще ви изненада приятно с нечие любовно признание към вас. Това сериозно ще се отрази на  самочувствието ви в положителен смисъл.

През март ще ви се наложи да бъдете по-активни от обикновено. В сферата, в която се развивате ще се появят съперници и вие ще трябва да положите сериозни усилия, за да се докажете, запазите позициите си и дори да покажете, че сте много по-напред от останалите. Не пропускайте да обръщате внимание на сигналите, които ви изпраща организмът.При първото неразположение, което почувствате, не се колебайте да се обърнете за консултация при специалист. През април ще бъдете просто неотразими. Самотните Стрелци ще привличат поклонници и почитатели. Новите познанства ще бъдат конструктивни и действително си заслужава да излизате повече през този период . Оправдано ще е търсенето на нова работа. Май месец посветете на семейството и родителите си. Обърнете им повече внимание, тъй като тогава те ще имат силна нужда от вашата грижа, помощ и подкрепа. Бъдете внимателни с водопроводната система у дома и направете застраховка на жилището си, за да се предпазите от сериозни проблеми.

Юни няма да е подходящият месец за почивка, тъй като ще ви посрещне с много неизпълнени задължения в работата. Ще трябва да запретнете ръкави  и да се поизпотите сериозно. Съвсем скоро ще бъдете доволни от себе си, а финансовите постъпления ще се увеличат. Ако имате намерение да разширите дейността на бизнеса си, не се колебайте да помолите за помощ свои влиятелни приятели. Слънчевият август може да донесе промени в социалният статус на някои представители на знака. Обвързаните сериозно Стрелци ще се решат да узаконят отношенията си. Бъдете внимателни по време на път и не предприемайте излишни рискове при пътуване, особено ако вие шофирате. Септември ще ви даде сили да довършите неща, които по-рано сте оставили. Ако запретнете ръкави съвестта ви няма да се измъчва от несвършената работа.

Октомври ще ви донесе доста емоции, някои от които няма да са ви много ясни. Опитайте се да броите до 100 преди да кажете или предприемете нещо. Ако ви хрумнат блестящи идеи, свързани с работата ви, на първо време, ги запазете само за себе си. Октомври не е  най-подходящото време за смяна на работата, но може да се запишете на курс за повишаване на квалификацията. Декември е време за радикални промени, повечето от които ще настъпят във вас самите. Времето е добро за изясняването на отношения, за които имате съмнения, че ви носят повече тревога, отколкото радост. Не се колебайте да предпочетете интереса си. Празниците може да прекарате далеч от дома. Подарете си едно незабравимо пътуване – заслужавате го!

КОЗИРОГ

Началото на Новата година ще дойде със спокойствие и добро здравословно състояние. Приготвили сте се за празниците и никой не е в състояние да развали настроението ви. Новогодишните празници ще оставят незабравими мигове от прекарването ви с приятелите. След средата на януари събитията ще ви „завъртят” неочаквано. Бъдете готови за промени, от които не бива да се страхувате, ако сте действали честно и етично през последните седмици. Този първи месец не е удачен за започването на нови проекти. През втория месец на годината започнете на чисто. Ако дължите нещо някому направете всичко възможно, за да се разплатите с него. Бъдете изключително внимателни и грижливи при работа с документи. Ако от вас се изисква отговор не бъдете категорични и се опитайте да отложите подписването или дори даването на обещания.

След напрегнатия февруари с настъпването на март в живота ви ще нахлуе повече светлина. Ще придобиете повече увереност във всички сфери на живота и по този начин ще направите начинанията си по-успешни. С настъпването на пролетта ще нараснат способностите ви.  Влюбените Козирози нека не се срамуват от чувствата си  - имайте куража да ги сподели с любимия човек. През април най-доброто, което може да направите за себе си е да се погрижите за здравето си. Направете си профилактични прегледи, променете режима на хранене и започнете да спортувате. Най-добре е да включите в тези начинания цялото семейство. Така хем ще се погрижите за здравето си, хем ще сплотите членовете на семейството.

През май ще ви се наложи да обърнете повече внимание на работата си. Ако имате нужда от пари в първите дни на месеца, спокойно може да взимате кредити. Това, което закупите през този месец ще използвате дълго и ще ви върши добра работа.  Ако имате възможност може и да си подарите няколко почивни дни преди големия отпускарски сезон. През юни звездите ви съветват да не се преработване. Ако не сте се възползвали от свободните дни през май, смело може да планирате почивката си именно през този първи летен месец. Просто не си заслужава да си пилеете времето в офиса, няма да сте достатъчно продуктивна, а и натрупалата се пролетна умора ще си каже своето. Заредени със слънчева енергия смело може да се впуснете в покоряването на нови върхове през юли. Освен това месецът ще носи късмет в любовта. Сега вече ще сте наясно с чувствата си и може да се осмелите да отправите сериозно предложение към половинката си.

През август, докато останалите почиват, вие ще набирате скорост, което ще ви даде сериозно предимство пред конкуренцията. Търсещите работа да не се помайват,  а да разпращат биографията си навсякъде, където искат да продължат да работят. Не се колебайте да търсите и срещи с онези, от които зависи наемането ви на работа. През септември може да се наемете с освежаване на жилището си. Това е и добър период за търсенето и смяната на жилище или квартира. През октомври избягвайте да изяснявате отношенията с партньора си. Това няма да доведе до нищо добро и само ще изостри отношенията ви. Забравете за егото си, то не винаги е най-важното за щастието на двама души.

През ноември ще ви трябват много сили. Месецът ще препълни със събития, както линия ви, така и професионалния ви живот. За ваше добре е хубаво да бъдете активни, да взимате участие във всички мероприятия и дори вие самите да бъдете техни инициатори и организатори. Усилията на някои представители на знака може да бъдат възнаградени с повишаване на доходите. Ако планирате да прекарате празниците далеч от дома ще трябва да запретнете ръкави през първите дни на последния месец. В един момент може да се почувствате уморени, тогава приложете творчески подходи в работата, за да не „прегорите”. Декември ще даде шанс на представителите на знака за ново начало. Но само най-смелите от тях ще могат да се възползват от предоставената възможност.

ВОДОЛЕЙ

От самото начало на следващата година в живота на Водолеите периодично ще се появяват хора, с които някога ви са ви свързвали отношения или най-малкото симпатии. До края на месеца ще можете още веднъж да опитате да възстановите отношенията с бивш партньор или точно  на обратно, да сложите край на връзка, която вече не ви дава необходимото. През февруари е добре да се подготвите за същинското начало на новата работна година.Насочете усилията си към укрепването на вече постигнатите резултати. Представителите на знака, които имат сериозна връзка може да организират едни втори меден месец за освежаване и затвърждаване на отношенията .

Март месец ще ви обновяване както в любовта, така и в работата. Това ще е време на големи събития. Много вероятно е хобито ви да получи неочаквано и  сериозно развитие. Втората половина на месеца ще е подходяща за проявяване на инициатива в работата. Не се притеснявайте, ако започнете да усещате, че натоварването ви нараства с огромни темпове, защото в резултат на това ще можете да извлечете голяма изгода. През април не пренебрегвайте знаците, които ви изпраща Съдбата. През целия месец отношенията с колегите няма да са от лесните, но това няма да доведе големи промени в колектива. През този месец може да се подадете на поривите си и да започнете нов живот, като се отървете от това, което пречи на развитието ви. През първата декада на пролетния  май е хубаво да обърнете повее внимание на своите роднини и приятели. Общуването с близки хора ще повиши самочувствието ви и ще ви достави удоволствие. В края на месеца натоварването в работата ви ще се повиши. Това време не е подходящо за забавяне изпълнението на необходимата работа. По отношение на любовта, месецът е подходящ за създаването на нови, силни връзки. През първия летен месец отношенията ще изискват търпение, компромиси и повече разбиране от ваша страна. Бъдете внимателни към думите, които изричате. Съвместните пътувания и пътешествия ще направят отношенията ви по-здрави и наситени с ярки емоции. Тези които усещат нужда от промяна в кариерата си, юни ще предостави възможности за намиране на ново работно място.

Юли е едно добро време да направите онези промени в дома си, за които мислите отдавна.  Преди или след тази дейност може да планирате отпуската си. През август звездите ви съветват да бъдете внимателни с финансите си. Бъдете пестеливи, за да не ви се налага да взимате пари назаем. Взимайте активно участие в работния процес, обсъждайте  значими дела и не пропускайте възможността да се договорите с ръководството за бъдещите перспективи. През септември ще имате повече желание за уединение, но ситуацията няма да  ви го позволи. От вас ще се изисква да бъдете по-дейни и активни и това ще е само във ваша полза. Месецът може да ви „подари” интересно запознанство.

През октомври бъдете по-предпазливи и критични към предложенията, които ще получите, особено ако са свързани с работата ви. Сега е времето да се запишете на курс за повишаване на квалификацията или чужд език. През ноември необходимостта ви от любов и разбиране ще е изключително изострена. Бъдете искрени със своя партньор, не се срамувайте да признаете чувствата си. Вашата искреност ще бъде оценена и високо „заплатена”. Ако се чувствате самотни не бързайте да се хвърляте в обятията на първия срещнат. Последният месец е добре да посветите повечето си време на децата. Най-големият подарък, който може да направите за тях е вашето внимание и грижи. Бъдете търпеливи и грижовни и не забравяйте какви сте били като малки. Последният месец ще бъде изпълнен с много щастие за вас.

РИБИ

Началото на следващата година ще постави пред представителите на знака неотложността да решат накъде да поемат. Повечето от вас ще са на кръстопът, но пред вас ще има невероятни възможности. Не позволявайте на страха да победи, нужен ви е съвсем малко кураж и ще постигнете целите си. През януари най-добре си починете след тежката изминала година, обмислете добре идеите си. Така неусетно ще настъпи февруари, който не обещава особени събития. През втория месец лека по лека може да трупате активи, събирайте информация, работете, натупвайте знания, за да бъдете готови за Големия миг!

През март Съдбата ще ви отрупа с подаръци. Дисциплината ви ще е на ниво и ще ви води напред и нагоре. Успехи на децата ще направят родителите Риби много щастливи. Самотните представители на знака ще имат невероятни романтични преживявания. Любовта ще струи от всякъде. Някои семейства може да бъдат зарадвани от новината, че очакват наследник. Пролетта ще ви донесе много нови познанства и приятели. Звездите ви съветват да бъдете добронамерени и да избягвате конфликти. Не си мислете, че по този начин честта и достойнството ви ще бъдат накърнени, напротив – по този начин ще се издигнете в очите на важни хора, които ще ви оценят високо. Личният живот ще се превърне в поредица от приятни събития. Любов, любов и пак – любов, това ще бъде пролетта за Рибите и така ще продължи и през лятото. Слънчево и безоблачно ще бъде и в душата ви, и мнозина ще открият своята втора половинка. За трескаво търсещите – може да се огледате сред приятелите си, колегите, не се знае откъде точно ще пламне искрата!

Август няма да ви накара да скучаете. Очакват ви много промени, но не се оплаквайте, нали ви беше скучно. Промяната в професионалната сфера само ще разшири кръгозора ви. Всеки пак преди да се гмурнете в новото, добре си направете сметките. През септември ще трябва да впрегнете цялата дисциплина и сериозност, на които сте способни. Предстоят ви много задачи за изпълнение, които не бива отлагате. Направеното от вас през септември ще положи основата на бъдещето ви. Приятелите ви и близките може да страдат от липса на внимание от ваша страна, но вие ще им обясните ситуацията, а може и да ги убедите да ви помогнат. През октомври не забравяйте да изразите своята благодарност и толерантност към онези, които са ви подкрепяли в работата. Докажете своята преданост към тези хора, за да се оградите от верни партньори за в бъдеще.

Ноември може да ви донесе леки разочарования заради това, че нещата няма да се развиват с темпото, с което бихте искали. Ще трябва да проявите търпение, нещо което е нужда да развивате у себе си като качество. Сега е времето, когато с цялото си сърце може да се отдадете на любимото си творческо занимание. През декември няма да има равни на вас в работата. Резултатите от усърдния ви труд няма да закъснеят и ще може да се гордеете със себе си.  Още в средата на месеца ще сте преизпълнили плана си и напълно заслужено може да се отдадете на почивка, където да набележите и планирате следващите си цели.    

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама