Хороскоп за понеделник - 16.11


Хороскоп за понеделник - 16.11

Първият работен ден винаги е наситен с много отговорности и предизвикателства, но никога не липсват и приятни изненади. Пожелаваме ви успешна седмица и ви разкриваме мъничко от това, което ви чака в началото й:

Дневен хороскоп за Овен

Този понеделник е важно да се концентрирате върху финансовото ви състояние. Ще имате страшно много идеи, но най-важното ще е да отсеете добрите от тях. В любовен план имайте повече самочувствие. Вие наистина сте неотразими в тази област.

Дневен хороскоп за Телец

Днес нещо, което отдавна сте забравили, но все пак сте си мислили, че познавате добре, съвсем неочаквано ще се появи отново пред вас, но в съвсем друга светлина. Цялата ситуация ще ви отнеме много време и сили, но все пак отново ще успеете да наредите нещата във ваша полза. Може да се окаже, че всичко е провокирано от хора, които просто ви завиждат.

Дневен хороскоп за Близнаци

Напоследък натоваравнето ви е дошло в повече, за това днес трябва да се опитате да си починете поне малко. Ако нямате възможност да зарежете всички задачи, то поне изберете тези, които ще са най-лесни за изпълнение и ще изискват най-малко усилия. Нека и колегите ви се понапънат малко.

Дневен хороскоп за Рак

Днес може да си позволите да не спазвате общоприетите правила за поведение. Това не означава, че трябва да излизате извън границите, а че може да си позволите да сте нестандартни. Ако не спазвате стереотипите  може да се окаже, че ви е дошла някоя страхотна идея и ако успеете да я реализирате ще спечелите наистина много.

Дневен хороскоп за Рак

Днес може да си позволите да не спазвате общоприетите правила за поведение. Това не означава, че трябва да излизате извън границите, а че може да си позволите да сте нестандартни. Ако не спазвате стереотипите  може да се окаже, че ви е дошла някоя страхотна идея и ако успеете да я реализирате ще спечелите наистина много.

Дневен хороскоп за Лъв

В този ден не разчитайте на късмета. Тотото е много рядък шанс. Ще трябва да затегнете коланите. Направите един сериозен разчет на финансите си. Има какво да редуцирате като разходи. Напълно изпълнимо е и ще видите как нещата ще се  наредят.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ще усетите, че сте се озовали в центъра на събитията и всички погледи са приковани във вас. Всичкото това внимание е много приятно и хубаво нещо, но и представлява голяма отговорност. Постарайте се да оправдаете очакванията и да се представите подходящо, за да не паднете от високо.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще имате най-много нужда от романтика, любов и нежност. Тези от вас, които не са сами, трябва да избягват  нестандартните неща в любовния живот, а необвързаните трябва да намерят с кого да се обвържат иначе може да се окажат в ролята на вечно влюбени и от никого неразбрани поети.

Дневен хороскоп за Скорпион

В този ден избягвайте спонтанните и изненадващи решения. Не за друго, а защото е много вероятно те да са изненадващи за самите вас. Внимателно премисляйте възможностите и най-вече взетите от вас решения. Най-добре минимизирайте рисковете.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес за вас няма да е добре да търсите нови възможности преди да сте изчерпили съществуващите. Не че е невъзможно да го направите, но е много вероятно да ви обвинят в ненаситност. Лошото е, че ще са абсолютно прави. Сложете си спирачки.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес бъдете много внимателни, защото съществува опасност да нарушите, както  душевното си, така и физическото си здраве. Понякога сами трябва да се погрижим за себе си и да намалим активността си, дори ако сме водени от добри чувства към другите. Няма как да сме полезни на близките си ако преди това не сме такива за себе си.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес ще е добре да не се помайвате, а да се заловите здраво за работата си. Работете здраво, но в никакъв случай, не се претоварвайте, защото това ще се отрази отрицателно на психичното ви здраве. Ако работата е прекалено много по-добре ще е да намерите някой, който да ви помогне, вместо да се натоварите сами с всичко.

Дневен хороскоп за Риби

Днес не залагайте на късмета си. За всичко, което искате да постигнете в този ден ще трябва да разчитате на собствените си сили. Пазете от грешки, точно сега нямате право да повтаряте стари такива. Бъдете нащрек в отношенията си с партньора, може да го обидите без да искате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама