Хороскоп за седмицата до 15-ти май


Хороскоп за седмицата до 15-ти май

Овен

През тази седмица планирайте натоварването и следете здравето си. Напрежението не е желателно, а в работата се старайте да действате в рамките на инструкциите. Във вторник рискът е оправдан само в изключителни ситуации. Обстоятелствата се променят независимо от вашата воля и в близките дни ви очаква важна новина, среща, разговор. В края на седмицата някой приятел може да изиграе значителна роля в събитията от вашия живот и колкото повече интереси и планове за бъдещето имате, толкова по-голямо значение може да има изненадата, която ви очаква.

Телец

През тази седмица най-добре да се въздържате от нововъведения и да въведете в ред това, което имате. В процеса ще се появяват нови идеи, а старите проекти и неща ще получат нов живот. Същото се отнася и за отношенията – обърнете внимание на хората, които след дълго отсъствие отново се появяват в живота ви. Във вторник е необходимо е бързо да се ориентирате, ако наистина искате да промените живота си към по-добро. В екип са възможни търкания и ще ви се налага да превключвате и да се разсейвате, за да не излязат емоциите ви от контрол. През почивните дни откровеността на околните може да е от полза и да проясни перспективите.

Близнаци

В понеделник може да решите финансов въпрос във ваша полза, но най-добре да се въздържате от големи парични операции. Денят ще е наситен с различни възможности, затова се постарайте да действайте организирано и да успеете колкото се може повече. В четвъртък удоволствие ще ви доставят...

ДОЧЕТИ за ВСИЧКИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама