Имаш ли щастлива връзка? Задай му тези 5 въпроса


Имаш ли щастлива връзка? Задай му тези 5 въпроса
Снимка: Thinkstock

Ключът към щастливата връзка се крие в правилната комуникация. Да откриеш някого, с когото можеш да говориш спокойно и да бъдеш себе си, е нещо, към което всеки съвременен човек се стреми. За да създадете щастлива връзка, трябва не само в началото, а през целия период на връзката да се интересувате един от друг. Задавайки си правилните въпроси, ще можете да отнесете връзката си на следващото ниво и да се почувствате още по-близки и обичани. Ето 5 въпроса, които да зададете на партньора си, за да направите връзката си по-щастлива:

Какво мислиш за сексуалния ни живот?

Сексът заема основна част от отношенията ви. Именно затова редовното обсъждане на сексуалния ви живот ще ви помогне да го подобрите и да му се наслаждавате повече. 

Имаш ли нужда от повече усамотение и време за себе си?

По този начин показвате на партньора си ,че уважавате чувствата и емоциите му, искате той да се чувства добре и сте готови да се отдръпнете, в случай че той има нужда да остане сам.

Когато се прибираш от работа, какво мога да направя, за да те накарам да се почувстваш обичан и ценен?

В днешния забързан свят, където стресът е навсякъде и постоянно ни мъчи, няма нищо по-хубаво от това да се приберете в къщи, където да цари оазис на спокойствието. Това може да стане само ако и двамата си споделите какво точно ви кара да се отпускате и как другия може да го постигне.

Има ли нещо, което мога да направя, за да се почувстваш по-добре и по-обичан?

Любовта има различни измерения за всеки човек и това, че вие обичате партньора си с цялото си сърце, не означава, че той се чувства толкова обичан. Затова е добре да знаете какво точно го прави щастлив и обичан, вместо да се чудите или да се стигне до бъдещи проблеми.

Как мога да те подкрепям повече?

Подкрепата е много важна за една щастлива връзка. задавайки на партньора си този въпрос, вие вече го карате да се чувства по-обичан и подкрепян. Той може да предизвика вълна от емоции в сърцето му да се впуснете в откровен разговор за чувствата, емоциите и страховете си. Направете го и ще видите как връзката ви ще се подобри незабавно, защото откровеността е ключът към дълбоките отношения, които успяват да устоят на времето и препядствията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама