Искам да бъдеш моята последна любов


Искам да бъдеш моята последна любов
Снимка: iStock

Как да кажеш на някого, че го обичаш? Има ли начин да обясните любовта, която чувствате, с думи? Има ли начин да опишете с думи любовта за цял живот, любов, която ви кара да се усмихвате без причина, любовта, която е като първата глътка сутрешно кафе?

Това чувство, което усетиш, когато го видиш, докоснеш и мислиш за него? Това усещане, което получаваш, когато мислиш за вечността, която ще споделите заедно? Как да ти кажа, че те обичам повече, отколкото някога съм мислила, че мога да обичам?

Искам да си единственото име в моите истории. Искам да пиша за теб, за нас, за емоциите, които споделяш с мен, до края на живота ми. Искам да напиша колко сигурно се чувствам в силните ти ръце. Колко щастлива се чувствам, лежаща на гърдите ти, просто да слушам как дишаш. Искам да пиша за твоите очи, за гласа ти, за начина, по който танцуваш из кухнята, докато ми правиш закуска. Толкова си сладък тогава!

Искам да ми бъдеш последната целувка. Искам твоите устни да са единствените устни, които ще ме целуват до края на живота ми. Искам да си единственият мъж, когото някога ще обичам, единственият мъж, на когото някога ще дам сърцето си.

Искам твоята сладка прегръдка да ме пренесе през живота, да носи топлина в дългите, студени нощи и да ме пази от бурите на живота.

Искам да бъдеш последната ми любов. Искам да се влюбвам във теб всеки ден до края на живота си. Всяка сутрин, когато се обръщам, за да видя спящото ти лице до мен в леглото, искам да се влюбя отново.

Всяка вечер искам да заспя в обятията ти. Всяка зима искам да се бия с теб за одеялото, но все пак да се събуждам посред нощ, за да видя дали си завит.

Искам лицето ти да е последното нещо, което виждам. Искам да се изгубя в красивите ти кафяви очи и прекрасната ти усмивка. Искам да се чувствам сигурна в прегръдките ти.

Искам да пусна страховете си, защото те имам до себе си. Искам да се удавя в любовта ти до края на живота си. Искам да видя твоето усмихнато лице, лицето, което толкова обичам, всеки ден, докато очите ми все още са отворени.

Искам гласът ти да е последното, което чувам всеки ден. Твоят глас, който ми пее приспивни песни, когато съм болна. Твоят глас, който ме буди сутрин и е най-красивата аларма, която съм чувала. Твоят глас, който мога да чуя в главата си, когато се страхувам, когато сме разделени, когато съм сама, далеч от теб. Искам гласът ти да е последното нещо, което ще чуя, докато ушите ми все още могат да чуват.

Искам сърцето ти да е последното нещо, което чувствам. Да съм най-щастливата жена, когато лежа на гърдите ти и усетя сърцето ти. Когато усещам силата на живота в сърцето ти, когато чуя, че все още бие, чувствам, че бие заедно с моето.

Искам да бъда с теб до края на живота си. Искам да напишем нашата история заедно. Да преминем през всичко заедно и да се борим до края, рамо до рамо. Искам да бъдеш моята последна любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама