Искам да те обичам ето така


Искам да те обичам ето така

Искам да те обичам, сякаш съм абсолютна "новачка" в това нещо, наречено любов. Искам да изпитам всички чувства, уязвимости и вълнение, без страх или срам. Искам да те обичам, сякаш сърцето ми не знае що е то болка.

Искам да те обичам както никой друг, да сме само двамата и в настоящето, и в миналото, и в бъдещето. Искам да те обичам както въздуха, който дишам и в никой момент да не те приемам за даденост. Искам да те вдишам и задържа толкова дълго, колкото мога.

Искам да те обичам по начини, които никога не съм мислила за възможни, давайки ти най-доброто от себе си, без да се отдръпвам и да мисля за последствията. Искам да сме като двама любовници, изковани от страст, водени от емоция. Без да преценяваме дали сега е моментът, дали не е твърде рано, или пък твърде късно.

Искам да те обичам, сякаш си първият мъж, прекрачил прага на сърцето ми. Искам да те обичам всеотдайно, истински и лудо. В този объркан и заплетен свят, ти да си моят единствен пристан, моята сигурност и моята утеха. Да усещам как звездите в небето светят само за нас.

Искам да те обичам всеки ден, напълно и отдадено. Да изучавам тънкостите на душата ти, да се борим и да се лекуваме един друг по пътя и да напишем своята приказка заедно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама