Истории, доказващи, че истинската любов съществува


Истории, доказващи, че истинската любов съществува
Снимка: iStock/Guliver

Казават, че любовта върти света и ние сме напълно съгласни. Всяка от нас мечтае да срещне мъж, който да я допълва, да я прави щастлива и в чийто сърце да бъде единствена. Ако все пак сред вас има скептици, които не вярват в истинската любов, тези истории ще променят мнението ви.

"Веднъж реших да приготвя специална вечеря на съпруга ми. Работните ни графици обикновено ми пречат да правя това. Изведнъж чух да се звъни на вратата. Беше съпругът ми, който държеше букет с цветя. Каза ми, че просто искал да ме изненада и да ме направи щастлива. Малките неща наистина имат значение."

"За мен любовта не се състои в скъпите подаръци и големите жестове. Това е, когато баща ми помага на болната ми майка да се изкъпе, когато й купува всичко, от което има нужда, когато й чисти обувките. Той също така никога не забравя да й каже колко е красива. Прави го, защото наистина обича своята съпруга, която има сериозни проблеми с гръбнака."

"Майка ми казва, че баща ми винаги я чакал да се върне от работа на автобусната спирка. Той се страхувал, че нещо може да й се случи. Автобусът пристигал само 2 пъти на час, а той чакал дори, ако закъснее. Независимо дали валяло дъжд или сняг, той винаги бил там и никога не се оплаквал."

"Беше 23.50 и скоро щях да имам рожден ден. Когато стана 12, получих мило съобщение от приятеля ми. Тъкмо му отговарях, когато на вратата се позвъни. Беше той, с балони и цветя. Беше доста нервен и дори ми прочете стихотворение, което ми беше написал."

"Попитах съпруга ми какво е любовта. Той написа: "Когато тя има петна от майонеза и шоколад на блузата си, а казва, че яде само зеленчуци, защото е на диета. А ти й вярваш, защото обичаш тази жена"."

"Историята на запознанството ми с моя приятел е наистина романтична. Бяхме на парти, когато той седна до мен и просто ми каза: "Ти вече си моята жена. Не смей да ме напуснеш!". Ето така започна нашата любовна история, която продължи с брак и 2 прекрасни деца."

"Вчера беше 2-рата ни годишнина от сватбата. Вечерта трябваше да отидем на ресторант, но аз не бях в настроение, затова помолих съпруга ми да не ми подарява цветя. Когато ме вземе от офиса, на седалката в колата имаше малък букет от хартиени цветя. Беше ги направил сам. Те са много по-ценни за мен от всеки друг подарък."

"Приятелят ми предложи преди известно време. Даде ми пръстен, но не е знаел размера ми. Когато го попитах как го е избрал, той каза, че си е представил моята ръка в неговата и се е опитал да се сети каква е. Пръстенът е перфектен."

"Когато бях дете, се влюбих в момче, което беше 4 години по-голямо от мен и дори не подозираше за чувствата ми. По-късно отидохме да живеем в друг град и забравих за него. Веднъж бях на зъболекар и той ми каза, че му напомням на някого. Оказа се, че той е същото момче от моето детство. Станахме приятели, след това започнахме да излизаме, а вчера ми предложи да се омъжа за него. Съдбата е интересно нещо."

"Когато излизах с този мъж, който след това стана мой съпруг, имах сериозни хормонални проблеми. Трябваше да мина на терапия, заради която напълнях много. Приятелят ми не скъса с мен, а всъщност ми предложи, макар че нямах нищо общо в предишното си аз. Разбира се, че се съгласих и след това всеки ден ми казваше колко съм красива. Когато най-после сте възстанових и свалих излишните килограми, гледахме сватбените ни снимки и той изведнъж ми каза: "Скъпа, била си толкова закръглена. Дори не съм забелязвал, макар че помня тези сладки пухкави бузки."

"Когато разбрах, че не мога да имам деца, отидох вкъщи и се заключих в банята, за да плача. Приятелят ми беше на работа, затова оставих резултатите на масата и забравих за тях. Той се прибра по-рано и почука на вратата, казвайки ми: "Миличка, ще се справим с това заедно. Обичам те". След известно време се оженихме и си осиновихме дете, а година по-късно забременях. Ето това прави истинската любов. "

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама