Изградени сме от пукнатини, които някой друг ще съумее да залепи


Изградени сме от пукнатини, които някой друг ще съумее да залепи
Снимка: iStock/Guliver

Целият ни свят се върти около любов. Има хора, които я търсят отвън. Има други, които я намират в себе си. Няма значение от източника, ние сме един безкраен поток от енергия - излъчваме я и я приемаме.

Животът ни среща с различни души, за да можем непрекъснато да се преоткриваме и да "крадем" от тяхната същност. Всеки един контакт с нов човек добавя частица от него в теб. Свързвате се. Понякога за кратко, друг път за по-дълго. Определяща е нуждата ни в този момент - за какво сме гладни, какво ни липсва. През цялото време запълваме парченца. Няма нищо грешно в това, напротив. Изградени сме от пукнати, които някой друг с лекота ще съумее да залепи, защото съдържа решението в себе си.

Когато спрем за малко и се замислим за всички връзки преди, които са приключили. За всички хора, които са били част от живота ни или все още са, ще осъзнаем колко огромна нужда сме имали и имаме точно от тях, за да бъдем точно това.

Красиви са и срещите, и разделите. Не може да избегнем нито едното, нито другото. Единственото важно нещо е да бъдем отворени и да позволим случването им.

Да тръгнем, за да пристигнем.

Да се изгубим, за да се намерим.

Да дадем, за да получим.

Да потъваме в животите си и да изплуваме в тях. Всяко парченце си идва на мястото, само когато разместим пъзела.

 

Автор: Силвия Крумова, SilviAmica

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама