Животът сам се променя, когато срещнете правилния човек


Животът сам се променя, когато срещнете правилния човек
Снимка: iStock/Guliver

Животът се променя. Винаги, постоянно и без предупреждение. Дори да харесвате своя такъв, какъвто е или пък събирате кураж за голяма промяна, никога не забравяйте, че той винаги ще намери начин да ви изненада.

През изминалата година всички научихме много. Да, може би мечтите ни никога няма да се променят, но пък начинът на действие, по който ги постигаме, ще се промени. Научихме и, че планирането на бъдещето отнема от настоящето. Че приятелите идват и си отиват, а хората, които остават през тежките времена, са най-важни.

Научихме, че най-красивата любов е неочакваната. Може би в плановете ви не е влизала сериозна връзка, може би никога не сте мечтали да се видите в бяла рокля. И надали сте си мислили как ще дадете на даден човек силата да ви рани жестоко. Със сигурност не сте търсили под дърво и камък своя човек, но пък понякога нещата сами си идват по местата.

7 ЗНАКА, ЧЕ ТЪРСИТЕ ВНИМАНИЕ, А НЕ ЛЮБОВ

Точно тази неочаквана любов, на пръв поглед на шега, помита като торнадо. Тя не е съвършена, но си струва целия риск, всички жертви и цялата болка. Защото някак ни кара да се чувстваме в безопасност, въпреки уязвимостта. Тази любов е пътеводител в най-мрачните дни.

И докато се обърнете – животът ви се е променил. Да, може да ставате в 7 за работа, както през последните 3 години, да си купувате капучино от същото кафене, но мисленето ви вече е друго, приоритетите и желанията. После идва моментът, в който осъзнавате, че този човек е нещо повече от желание. Той е нужда. Можете да живеете без него, но не искате. И ето така животът взима рязък завой, когато срещнете правилния човек…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама