Как да спечелиш сърцето й по Коледа завинаги


Как да спечелиш сърцето й по Коледа завинаги
Снимка: Ювелир БГ

Наближават Коледните празници и не искаш да ги посрещаш сам? Има една жена, за която отдавна мислиш, но все не намираш подходящия начин да я привлечеш.

Тя е млада, умна и секси, а ти се чудиш какво ще е достатъчно добро, за да спечелиш сърцето й и да „отвееш” конкуренцията? Да, задачата не е толкова проста, имайки предвид, че често ние жените не сме особено сигурни какво точно искаме, но пък знаем със сигурност, че го искаме веднага и всеки, който се постарае да ни разгадае, ще спечели точка.

Господа, каквото и да правите, на първо място бъдете джентълмени! Истинските мъже, с обноски и стил, са като рядък диамант, като отминаващото лято, като споменът за уханието на парфюма на любим човек, който отдавна си е тръгнал и няма да се върне. Те са рядкост. А една силна жена иска да притежава именно уникатите, независимо дали става дума за антика, или за последен писък на модата.

И за да бъдете именно сред тези ценни находки, трябва да отговаряте на няколко критерии, които всяка силна дама взема под внимание. Първо: завладейте ума й, за да обладаете тялото й. Няма нищо по-възбуждащо от умен събеседник! Дори и да карате последен модел Мерцедес, да сте облечен от глава до пети в Dolce and Gabbana и ръцете ви да са поддържани по-добре и от тези на бебе, няма значение, ако не сте интересен и уверен по време на разговор.

Второ: поддържайте не само ума си във форма, но и тялото. Ако искате да се радвате на прекрасните форми на жената срещу вас, редно е и вие да сте на ниво. Допълнителен бонус е, че така ще бъдете и по-издръжлив в леглото.

Трето: глезете я! Всяка дама обича да се чувства желана, красива и да получава комплименти. Само с красиви думи обаче няма да стигнете далеч. Никой не казва да купувате подаръци всеки ден, далеч не. Важното е това, което й поднасяте, да бъде стилно, качествено и достатъчно красиво, че да иска да се изфука с него пред приятелките си, и то веднага. Именно покрай наближаващата Коледа и Нова година е перфектното време да й поднесете красиво бижу. Колкото повече от тях има една дама, толкова по-добре.

Ако пък и са ръчно изработени и единствени по рода си, наистина сърцето й ще ви бъде в кърпа вързано! За щастие такива има на българския пазар – ЮВЕЛИР БГ, които може да откриете на адрес ул. Княз Борис I, 47, гр. Варна, както и на сайта им jewelrybg.com. Това е мястото, на което можете да вземете не какво да е бижу, а точно по ваша идея и модел. Развихрете въображението си и й засвидетелствайте, че Тя е единствена и неповторима и най-вече, че не сте от този тип скучни мъже, чийто подаръци са без да са вложили старание и специално отношение.

Ноември е най-подходящ да поръчате бижу от ЮВЕЛИР БГ. Ако се чудите защо пък ноември, а не декември имайте предвид, че украшенията се изработват на ръка и това отнема време. Бижутерите в ЮВЕЛИР БГ работят само с най-качествените скъпоценни камъни, платина и злато. Всеки продукт задължително върви в комплект със сертификат и гаранция. Както и с ключа към Нейното сърце!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама