Как разположението на Венера влияе върху любовния ни живот


Как разположението на Венера влияе върху любовния ни живот
Снимка: iStock/Guliver

Венера е планетата на любовта и парите, тя показва как бихме искали да ни обичат и как обичаме ние самите. Научавайки повече за разположението на Венера в хороскопа ни, можем да научим повече какво ни прави щастливи.

Венера в Овен

Когато вашата Венера е в Овен, вие сте много директни и дръзки във флирта. Искате партньорът ви да знае, че сте много независими, но едновременно с това притежавате някакъв детски чар.

Хората с Венера в Овен искат от своите партньори да са открити и директни, както и да ги оставят да са водещи във връзката. Ако попаднете на някой с Венера в Овен, не се плашете. Тези хора ще ви възпламенят със своята дързост.

Венера в Телец

Когато Венера е в Телец, вие търсите комфорт и сигурност. Телецът е земен знак, а това, което земните знаци търсят в любовта, е стабилност и известна предсказуемост.

Хората с Венера в Телец имат нужда да се уверят, че ги цените и да им дадете достатъчно време, докато са готови за връзка.

Венера в Близнаци

Когато Венера е в Близнаци, вие искате партньорът ви да задоволи вашата любознателност и афинитет към духовити разговори. Близнаци са много любопитен и променлив знак и когато Венера се намира в Близнаци, това означава, че не искате трайно обвързване.

Хората с Венера в Близнаци могат да се изкушават от клюки и емоциите им трудно се поддават на определяне. За да доставите удоволствие на тези хора, трябва да се справяте с променливите им настроения и да изслушвате техните идеи.

Венера в Рак

Когато Венера е в Рак, вие искате да се грижите за партньора си. От него пък очаквате да покаже желание за обвързване и да споделя чувствата си с вас.

Ракът е знак, който се изразвява с чувства и емоции повече, отколкото с думи. За да зарадвате хората с Венера в Рак, трябва да им показвате своята любов и привързаност, а в замяна те винаги ще застават зад вас.

Венера в Лъв

Когато Венера е в Лъв, вие се гордеете с партньора си и искате да го покажете на света. За вас има голямо значение как другите хора възприемат връзката ви.

Лъвът е знак, който се нуждае от много внимание и лоялност. Хората с Венера в Лъв печелят своите партньори с привързаност и възхищение. За да ги зарадвате, трябва да им докажете своята лоялност и да отговорите на високите им изисквания. Те ще ви върнат любовта, нежността и привързаността, тъй като имат големи сърца.

Венера в Дева

Когато Венера е в Дева, вие искате да покажете на партньора си отдаденост и внимание към детайла. Девата обича да анализира нещата. Родените под този знак показват любовта към партньорите си чрез критика. Това не е непременно досадно, тъй като те по този начин искат да им помогнат.

Хората с Венера в Дева обичат да изслушват проблемите на другите и да дават съвети. За да им доставите удоволствие, трябва да сте практични във връзката и да им засвидетелствате признателност за всички дребни неща, които правят за вас.

Венера във Везни

Когато Венера е във Везни, сърцето се чувства като у дома си. Везните са знак, който се управлява от Венера, затова връзките означават много за вас. Отнасяте се с хората честно и търсите златната среда в отношенията.

Хората с Венера във Везни искат да се държите мило и да споделяте всичко с тях. Можете да ги зарадвате, като поддържате баланс във връзката и задоволявате нуждите им от интелектуални разговори и дебати.

Венера в Скорпион

Когато Венера е в Скорпион, вие сте яростно лоялни и търсите интензивни емоции във връзките си. Можете да бъдете обсебващи и искате дълбоки, наситени взаимоотношения.

Скорпионът е много силен и мистериозен знак. За да докажете любовта си към хората с Венера в Скорпион, трябва да им позволите да се разкрият и да направите някакви жертви заради тях.

Венера в Стрелец

Когато Венера е в Стрелец, вие искате пространство за растеж и развитие. Стрелецът е огнен знак, който държи на независимостта и спонтанността. Вие не правите планове в любовта.

Хората с Венера в Стрелец искат да изпробват нови неща със своите партньори. Те обичат флирта и шегите. Дайте им пространство, приемете нуждата им от свобода и откривайте света с тях.

Венера в Козирог

Когато Венера е в Козирог, вие искате партньорът ви да знае, че искате ангажираност и планове за общо бъдеще. Може да изглеждате дистанциран и уравновесен, но под повърхността сте безнадежден романтик.

Хората с Венера в Козирог винаги знаят в каква посока искат да се развиват взаимоотношенията им. За тях е характерен самоконтрол и отговорно поведение. Покажете им привързаност и практичност.

Венера във Водолей

Когато Венера е във Водолей, вие искате да покажете футуристичното си мислене и бунтовно поведение. Когато става дума за любов, имате отворен ум и чудат характер. Водолеят е уникален и интересен знак и когато Венера се намира в него, ви привличат необичайните хора и взаимоотношения.

Те искат да бъдат обичани заради своята интелектуалност и мечтателност. Дайте им комбинация от любов и приятелство и никога не ги съдете.

Венера в Риби

Когато Венера е в Риби, искате партньорът ви да е романтичен, но и да усещате връзката в цялата й пълнота. Не винаги искате ангажимент и понякога търсите по-необичайни взаимоотношения.

Рибите са много мечтателен и човеколюбив знак и искат да се чувстват оценени и безусловно обичани. Когато имате връзка с човек с Венера в Риби, не се възползвайте от факта, че лесно прощават и проявете разбиране към променливите им емоции.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама