Как се влюбват зодиите - 1-ва част


Как се влюбват зодиите - 1-ва част
Снимка: iStock/Guliver

Да погледнем на любовта по един забавен начин.

Овен

Овенът се влюбва спокойно. Това е онзи рядък случай, когато Овенът оставя настрана огнения си темперамент и спокойно седи на брега на със стрък трева между зъбите, докато покрай него не изплуват труповете на всичките му съперници. След това Овенът мързеливо се доближава до обекта на своята страст и небрежно казва: "Да отидем в храстите, да се разпишем.“

Телец

Телецът се влюбва яростно. Обектът на любовта му трябва да му принадлежи изцяло – с всички парцалки и кредити. Защото иначе... о,не, не искате да знаете. Страстта на Телеца живее по правилата на Малката Разбойничка: "Аз ще заповядам да те пребият с пръчка и ти ще ме заобичаш!“ Обичаш, както съм казал! Така че Телците винаги отговарят с взаимност (иначе е страшно, много страшно). Ако някой му хрумне да си тръгне от Телец, то той го прави пръсти, през нощта и много, много тихо.

Близнаците

Близнаците се влюбват искрено. И завинаги. Завинаги продължава приблизително около година, а обектът на искрената любов може са най-малко двама. Но и двамата са наистина искрено обичани. За Близнака е напълно нормално сутринта да ридаят за едната си вечна любов, вечерта да си реже вените за другата. При това мъката и в двата случая е напълно искрена. Единственият, който не може да повярва в това, е Водолеят.

Рак

Ракът се влюбва внимателно. Обикаля в кръг, без да се доближава и внимателно щрака с щипки: "Ами ако не е тя?“,"Ами ако ние такова, а после разбера, че не е тя/той....“ Тези съмнения така уморяват обекта на любовта си, че връзката зависи от търпението на избраника. Но особено търпеливите биват възнаградени – влюбеният Рак може направи всичко за любимия си. Това всичко също преминава под познатата схема: "Ами ако всичкото не е хубаво, ако изобщо не иска всичко...“ и така година след година.

Лъв

Лъвът се влюбва неохотно. То е ясно, че е полезно за здравето, но съвременният обществен договор предлага на влюбените равни права. За Лъва е напълно неразбираемо как може да има равни права с тези нищожества. От друга страна, ако кажеш вълшебната фраза: "Хайде да си отгоре“ (не само в сексуален контекст), Лъвът автоматично те приема, което гарантира вкусни курабии и други глезотии. Тъй като по принцип Лъвовете са безкрайно готини.

Дева

Девата се влюбва като за последно. Влюбената Дева още от прага предоставя на любимия за безрезервно ползвате своите: ръка, сърце, приятели, деца от предишния брак и братовчедката от село. На въпрос защо и братовчедката, влюбената, но все още разсъдливата Дева ще отговори, че в домакинството и такива неща трябват понякога. Ако обектът на страстта се изпари, Девата ще страда смирено и ще почака 1-2 години обектът да премисли. Между другото - да се помисли и да се върне при Девата ще е един правилен ход.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама