Каква приятелка си според сезона, в който си родена


Каква приятелка си според сезона, в който си родена
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска партньорът й да е щастлив с нея. Затова ви предлагаме да видите каква приятелка сте според сезона, в който сте родена.

Зима

Когато създавате близки отношения с някого, отказвате да го пуснете. Вие не сте човек, който се предава лесно. Никога няма да си тръгнете от някого без бой. Тъй като обичате толкова страстно хората в живота си, това ви прави отлична приятелка. В края на краищата не инвестирате в отношения, в които не вярвате, че ще продължат и месец. Можете само да предадете сърцето си на някого, ако той е доказал, че е достоен за вашето време и усилия. Тъй като имате високи изисквания към себе си и околните, не допускате всеки до вътрешния си свят, но направите ли го, е за цял живот.

Пролет

Въпреки че искате да действате така, сякаш сте безсърдечна, истината е, че се разстройвате лесно. Вашите емоции се променят за секунди. Ако някой ви ядоса, тогава ще повдигнете ада. Не сте човек, който да се преструва, че е добре и да продължи с живота си. Когато някой ви нарани, искате да си плати. И колкото и разрушително да звучи това поведение, вашата честност всъщност може да бъде полезна за отношенията ви. Това означава, че няма да останат никакви недоизказани думи. Няма да има неразрешени чувства. Винаги ще знаете къде се намирате, защото често ще имате задълбочени разговори. Трябва просто да намерите правилния човек, който да балансира буйния ви нрав. Човек, който ще ви успокои и ще поговори открито с вас, вместо някой, който ще се храни с гнева ви и ще ви направи още по-разстроена.

Лято

Желаете нещата да стават по вашия начин. В отношенията не искате да сте тази, която се интересува повече, но в същото време нямате нищо против да вършите по-голяма част от "работата". Обичате да имате контрол. Предпочитате да планирате сами срещите, защото знаете, че така всичко ще е, както го искате. Но в същото време сте готова да изслушате и да дадете ценен съвет, когато ви го поискат, загърбвайки егото си за момент.

Есен

Вие сте скептична, когато става въпрос за любовта. Затваряте себе си, защото не искате да ви наранят. Бихте предпочели да изолирате себе си, отколкото да поемате риск. Но след като намерите някой, с когото се чувствате като у дома, ще промените мнението си. Вие ще искате да споделите всичко с този човек, за да компенсирате изолацията си в миналото. Няма да искате да загубите този човек, като направите някаква глупава грешка, така че ще се постараете да го направите щастлив. Ще поискате да му дадете всичко, което някога е искал, защото ще се грижите за неговия комфорт повече от колкото за вашия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама