Какво бих казала на мъжа, когото още не съм срещнала


Какво бих казала на мъжа, когото още не съм срещнала
Снимка: iStock/Guliver

Когато за първи път чух за интернет запознанствата, бях в основното училище. Майката на най-добрата ми приятелка тъкмо се беше развела и си търсеше гадже. Тогава си представях, че тези неща са за хора над 40-те, които отчаяно искат връзка.

Днес младите хора използват тези платформи, за да намерят някой за обичане (за през нощта). Но аз не съм момиче само за секс и ето какво искам да кажа на бъдещата любов на живота ми:

В свят, който е движен от секса, искам ти да се интересуваш от мен като личност. Не искам да бъда просто тяло, което използваш за удоволствие. Искам да правя любов с теб и искам да се чукам с теб, но искам удоволствието да е взаимно и изпълнено със смисъл, когато това време дойде... а то ще дойде.

Искам да те срещна на място, което ще се превърне в любимия ни ресторант за следващите десетилетия. Искам погледите ни да се срещнат за секунда или две в претъпкан влак и да усетиш, че не би могъл да продължиш пътуването си, без да дойдеш да се запознаем. Не искам да бъде обикновено, не и когато става дума за мъжа, който ще сбъдне всичките ми мечти.

Искам да ме обичаш първо заради ума ми и след това заради външността ми. Искам да знаеш, че харесвам пица без лук и да се взирам в дъжда. Искам да знам къде си ходил на училище и с кого е била първата ти целувка. Искам да докосвам белезите ти и да знам как си ги получил. Искам да бъдеш за мен гласа на разума, когато съм тревожна, искам да бъда за теб подкрепа в трудните ти дни.

Искам да ти се ядосвам, когато не си сгънал прането или си забравил да купиш лук на връщане от работа. Искам да изнемогвам от копнеж по теб, а телата ни да се привличат с животинска страст. Искам да плача с теб, когато загубиш някой специален човек, и да те държа за ръка, когато пресичам улицата. Искам да гледам с теб филми на ужасите и да се смея, докато ме заболи лицето. Искам да говорим за бъдещето и как не можем да си представим живота един без друг.

Искам да ме искаш, въпреки че не се интересувам от политика, наука и математика. Искам да си отворен, когато искам да опитам нещо ново или да изживея приключение, а аз ще проявя разбиране, когато ти искаш да опиташ нещо ново. Искам да обичаш факта, че не знам какво да правя с живота си. Заедно ще го измислим. Не ме интересува дали имаш стари рани – най-добрите имат.

Не искам да си пиша за секс с теб, когато дори не знам фамилията ти. Не искам името ти да излиза като „онлайн в момента“, след като сме имали една или няколко интимни срещи. Не искам да съм момиче, чието лице лесно можеш да смениш с друго, което виждаш в телефона си. Не искам да идвам у вас след пиянска вечер. Не това е начинът, по който трябва да се случи. Ако ме чакаш, обещавам ти, че ще те търся. Защото ние заслужаваме чиста и истинска любов. Без телефони, без сайтове за запознанства, без глупости. Аз не съм момиче само за секс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама