Какво да очаква всяка една зодия ДНЕС


Какво да очаква всяка една зодия ДНЕС

Най-хубавите неща се случват тогава, когато най-малко очакваш. Денят е прекрасен да направим нещо, за което никога не ни остава време или да се видим с човек, на когото обещаваме отдавна. Всеки ден е подарък, да го изживеем пълноценно!

Дневен хороскоп за Овен

Днес трябва да обичате. Но не когото и да е, а самия себе си. Помнете, че ако не изпитвате добри чувства към особата си, няма как да сте полезни за тези, които обичате. Това не значи, че трябва да престанете да се усъвършенствате

Дневен хороскоп за Телец

Днес е един много подходящ ден за това да се сдобиете с нещо ново. Ако сте сами това може да е нова любов. Който не рискува  - не печели. Нека всички нови неща ви носят само щастие!

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес е един много подходящ ден за това да се сдобиете с нещо ново. Ако сте сами това може да е нова любов. Който не рискува  - не печели. Нека всички нови неща ви носят само щастие!

Дневен хороскоп за Рак

Докато другите се обичат вие ще трябва да поработите. Е, може и да поиграете малко, важното е, че ще създадете нужното впечатление особено ако се касае за работа в дома. Така може да заслужите повече целувки и нежност от обикновено.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес на партньора ви ще му е странно поведението ви. Най-вероятно наистина ще има нещо странно и това ще сте именно вие. Какво пък има и такива дни важното да си го признаете и да помолите за време, в което да отмине.

Дневен хороскоп за Дева

Днес е ден за подаръци. Този път подаряващият трябва да сте вие. Използвайте таланта си, свързан с красотата на дребните детайли. Никой не очаква от вас да действате професионално, важното е да е от сърце, а това си личи.Днес е ден за планове. Съвместни. Каквото и да ви се иска ще е  добре да го обсъдите с партньора ви и да се съобразите с неговото желание.  Спомнете си кой последният път е направил компромис и се съобразете с отстъпилия.

Дневен хороскоп за Везни

Ако все още не сте сериозно обвързани днес е много вероятно да се случи нещо, което ще ви помогне за това да срещнете своята сродна душа.  Все пак преценете добре всички плюсове и минуси и тогава вземете решение.

Дневен хороскоп за Скорпион

През последните дни отношенията с партньора ви са като разходка по острието на бръснача. Трябва добре да си помислите кой има вина за това нещо. Спазете добре причинно-следствените връзки, това ще добре за вас, дори да трябва да се извините за нещо.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще сте склонни да измъчите партньора си с неразбираемото си поведение. Каквото и да е направил – не го заслужава. Ако нещо не ви устройва кажете го направо. Другото е губене на нерви и време.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес настроението ви ще е променливо, но не очаквайте от партньора ви да отгатва на какво се дължи това. Ако имате излишна енергия изчистете къщата и/или сгответе поне три ястия. Да видим дали след това ще имате сили за изясняване на отношенията.

Дневен хороскоп за Водолей

Ако днес ви е трудно да говорите се обърнете за помощ към музиката. Има много песни, които са създадени именно с тази цел. На вас ви остава само да изберете най-подходящата. Успех!

Дневен хороскоп за Риби

Днес е ден за влюбване. Да, такива неща се случват неочаквано. Естествено никой не знае колко ще продължи, особено при вас. Затова за начало оставете чувствата си само за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама