Какво ще научите след изневяра


Какво ще научите след изневяра
Снимка: Thinkstock/Guliver

Няма по-голяма и опустошителна болка от тази на разбитото сърце. Това е най-голямото предателство. Някой, когото си обичал и с когато си споделял живота си, да ти изневери..

Този някой може да ви накара да се замислите и да си зададете много въпроси. Дали сте му дали достатъчно или може би нещо е липсвало, щом е решил да ви замени с друга? Какво сте му направили, че ви причинява това? Къде сте сгрешили?

С течение на времето, ще разберете, че не трябва да се упреквате, станалото станало и ще продължите напред. Може би дори ще се излекувате от болката, но белегът ще остане завинаги.

Трудно ще подарите сърцето си отново, трудно ще се влюбите. Все пак един ден ще се излекувате, ще забравите и ще срещнете този, който наистина ще ви обича и никога няма да ви предаде.

Изневярата е нещо ужасно и болезнено, но дори и от нея може да научите много неща.

Неща, които ще са ви от полза следващия път, когато решите да дадете сърцето си.

Любовта не винаги е ЗАВИНАГИ

Колкото и силно да вярвате, че сте намерили любовта на живота си и тя ще продължи вечно, трябва да сте наясно, че не всяка връзка ще е връзката, която искате, не всеки човек може да е Единственият.

Именно изневярата ще ви отвори очите за това, че не винаги е ЗАВИНАГИ.

Но това никога не трябва да ви спира да продължите да търсите любовта, защото тя е някъде там. И ще се появи в най-подходящия момент.

Любовта е нещо красиво, но не е непробиваема.  Ето защо, когато започвате една връзка, трябва да знаете, че има и вероятност нещата да не се получат, колкото и да ви се иска. Малко скептицизъм е здравословен, не бъдете наивни!

Ревността е най-опасното чувство на Земята

Има хора, които ревнуват постоянно, без причина дори. Това няма как да не създаде напрежение в една връзка и да повлияе на отношенията на партньорите.

Понякога дори, ревността сама може да доведе до изневяра. Ето защо, опитайте се да не ревнувате толкова много своя любим, общувайте повече и дори и най-малкото съмнение, говорете с него. Само така може да запазите връзката си.

И все пак, ако той ви е изневерил, не бива да се обвинявате, не бива да се измъчвате. Това е било негово решение, а такъв човек не ви е нужен. Трябва ви някой, който да ви обича, уважава и да е само ваш!

Доверието е най-важно в една връзка

Никога няма да има нещо толкова важно, колкото е доверие. Ако го загубите, значи че връзката ви е към своя край.

Неслучайно казват, че най-силните взаимоотношение се градят на доверието между двама души. И това е така!

Когато обаче човекът, на когото сте се доверили, ви изневери, трудно ще имате доверие към някой друг. И трябва да е така, за да може да се предпазите и да не позволите да ви разбият сърцето.

Помнете: доверието се печели трудно и тези, на които имате доверие, трябва да са доказали, че са достойни за него!

Вие сте по-силни, отколкото си мислите

Точно след като преживеете нещо толкова ужасно като изневяра, вие ще разберете колко сте силни.

Може да ви боли, но ще преодолеете болката, може да сте съсипани, но след време ще се изправите и ще бъдете чисто нов човек. Предателство само ще ви направи още по-силна.

Все пак животът е пред вас, нали? Човек понякога губи битките, но ако се изправи и продължи напред, значи е спечелил войната!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама