Какво вещае линията на брака ви?


Какво вещае линията на брака ви?
Снимка: iStock/Guliver

Гледането на ръка е древно изкуство, което е било практика на много народи още от незапомнени времена. За да разгадаете какво вещае за вас съдбата, трябва да познавате основните линии на лявата си ръка. Вече сме ви показвали как се тълкуват линиите на сърцето, на ума, на живота и на съдбата. Днес ще обърнем по-специално внимание на линията на брака.

Права и дълбока линия

Колкото повече линията на брака е ясно очертана и дълбока, толкова по-успешен ще е той. Правата линия говори още за монотонност, еднообразие и липса на въображение, но в крайна сметка тези дреболии могат да бъдат преодолени.

Повече от една линия

Наличието на повече от една линия говори за няколко брака или сериозни връзки. Ако виждате 2 успоредни, горе-долу еднакви по дължина линии, това означава, че ще имате доста освободен брак, в който всеки от съпрузите ще върви по собствен път. Ако лниите се доближават на някакъв етап, това значи, че първоначалните проблеми ще бъдат преодолени.

Леко изкривена нагоре

Ако линията на брака се извива нагоре, то човек по-добре да не бърза към гражданското. Той може страстно и дълго да обича, но щом се подпише с партньора, брачният хомот започва да го задушава.

Леко завита надолу

Завитата надолу линия говори, че ще останете вдовица рано. Тънките чертички, излизащи от линията на Брака, сочат, че партньорът често ще боледува.

Пресечена линия, образуваща Х

Това е наистина рядко срещано явление, но вещае само положителни емоции. Пресечената линия на брака, която образува Х, означава, че партньорството ви се е преродило през много животи и това е вашата сродна душа.

Завършва с триъгълно разклонение

Когато линията завършва с вилица или се разкъсва като триъгълник, може да сочи развод, независимо от дългите години брак. Освен това, разклонението говори и за проблеми с възпитанието на децата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама