Какво всъщност означават репликите, с които отказваме секс


Какво всъщност означават репликите, с които отказваме секс
Снимка: Thinkstock/Guliver

Независимо дали имате сериозна връзка или просто свалка с някой сладур, идва момент, когато не сте в настроение за секс.

Може би това се случва рядко, но не е изключено да попаднете в ситуация, в която сте уморени, изнервени, имали сте много лош ден или просто нямате желание за интимности. Измисляте си какви ли не извинения, само и само да ги избегнете.

Ето някои от най-разпространените извинения на жените, когато просто не им е до секс и какво всъщност означават те:

"В цикъл съм”

Какво всъщност означава: Не искам да ме мислят за прекалено лесна и да не проявяват уважение към мен.

Защо го използваме: Това изречение е най-доброто оправдание на всяка жена и определено ще подейства, ако искате да избегнете интимности със своя партньор. Без значение дали не се чувствате готова да правите секс с него или си имате други причини, така определено ще отложите секса. Лошото е, че когато наистина сте в цикъл, трябва да търсите друго оправдание.

Какво да му кажете: (При излизане от банята.) "Опс! Няма да можем да правим секс, защото току-що ми дойде.” "В период съм, но може да правим и други забавни неща, нали?"

"Уморена съм”

Какво всъщност означава: Не искам да бъда отгоре и определено не ми се прави орална любов.

Защо го използваме: Знаете, че вашият интимен партньор ще поиска от вас някои неща, които все още не искате да правите. Но вместо да му отказвате директно, може да използвате това оправдание.

Какво да му кажете: "Съжалявам, че имам работа рано сутринта и трябва да се наспя.” "Моите съквартиранти може да ни чуят.”

"Обзалагам се, че го казваш на всяко момиче"

Какво всъщност означава: Определено искате това момче, но не искате да бъдете една от поредните му бройки. 

Защо го използваме: Мислите си за всички момичета преди вас и това някак не ви предразполага да се отдадете на интимности с този сладур. Поне не още. Искате да се почувствате специална, но не и да го загубите.

Какво да му кажете: "Все още не съм готова за това, но може да пийнем по нещо.”, "Изглеждаш ми като играч, но нека играем по-бавно.”

"Моята стая е пълна каша."

Какво всъщност означава: Трябва да се обръснете, да си облечете секси бельото и определено да си почистите стаята. Все пак всяка жена трябва да бъде подготвена преди да се отдаде на интимности.

Защо го използваме: Понякога ви хващат неподготвени и това може да ви изиграе лоша шега. Ето защо това е едно от най-добрите извинения, което ще ви спечели малко повече време.

Какво да му кажете: "Трябва да отида да нахраня котката ми и може да се видим по-късно.” "Имам да довършвам една презентация за утре, нека го отложим.”

"Не искам да правя секс с теб тази вечер."

Какво всъщност означава:  Ами просто, че не искате да правите секс с гаджето или интимния партньор, не и тази вечер.

Защо го използваме: Може да има толкова много причини. Осветлението е прекалено силно и ще види всички ваши недостатъци. Не сте с най-хубавото си бельо, което ви прави по-слаба. Не сте пили достатъчно и просто не можете да се предразположите.

Какво да му кажете: Може би е добре да бъдете директни. "Скъпи, няма да правим секс тази вечер, но утре ти обещавам нещо вълнуващо.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама