Когато любовта се превърне в гняв


Когато любовта се превърне в гняв
Снимка: iStock/Guliver

Бясна съм. Това не означава, че те мразя или че съм престанала да те обичам. Означава, че избрах лесния път, както ти го правиш постоянно.

Избирам гнева си, защото е много по-лесно от това да се убеждавам постоянно, че ме обичаш. По-лесно е да си припомням, че заслужавам нещо по-добро от теб, но просто за момента това ми е достатъчно. По-лесно е, отколкото да се връщам постоянно в миналото, търсейки "игла в купа сено". По-лесно е да съм ти бясна, защото за един миг сърцето ми забравя колко много те обичам.

Ядосана съм, че всеки път, когато ми отделиш време, се чувствам като най-щастливото момиче. Ядосана съм, че ме накара да се чувствам обичана толкова дълго време. Ядосана съм на всички романтични и сладки съобщения, които ми оставяше, докато бях на работа. Ядосана съм, че толкова удобно спя до теб, че всичко друго ми изглежда празно и самотно. Ядосана съм, че ме остави. А още по-бясна съм, че се върнах. Мразя, когато ме раняваш с думите си и след това ми казваш, че ме обичаш. Ядосана съм, че ме отблъскваш и привличаш едновременно.

Ядосана съм, защото не те разбирам. Ядосана съм, защото не мога да съм ти ядосана твърде дълго, поне не толкова колкото заслужаваш. Ядосана, че любовта с теб е като преминаване през Ада, но не мога да спра да те обичам. Ядосана съм, защото е по-лесно от всичко друго.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама