Когато момиче като нея се откаже от теб


Когато момиче като нея се откаже от теб
Снимка: Thinkstock/Guliver

Тя е упорита. Никога не е била от онези, които се отказват и спират да опитват. Затова, когато момиче като нея се откаже, тя мисли, че се е провалила. А истината е, че е спечелила.

Когато момиче като нея се откаже от теб, не си мисли, че ти си нараненият. Надали имаш представа колко пъти е превъртала лентата, за да разбере къде бърка. Анализирала е по цели нощи. Защото момичетата като нея поемат отговорност за отношенията в живота си, дори и за неуспешните такива.

Тя вече е дала всичко, което е по силите й. Опитвала е пак, и пак, и пак, макар да е искала да си тръгне отдавна. Но все е виждала нещо в теб, което я е карало да опита „за последно”. Искра, лъч, частица любов.

Когато момиче като нея се откаже от теб, то значи, че си пропилял всичките си шансове и си преградил и най-малките пътечки към сърцето й. Знай, че тя ще вземе със себе си цялата си любов, загриженост и разбиране, на които ти не си успял да отвърнеш.

Когато момиче като нея се откаже от теб, не очаквай да се върне. Защото момичетата като нея са умни и знаят много добре кога тяхното време е приключило и трябва да продължат напред.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама