Любов моя, днес не изхвърляй боклука!


Любов моя, днес не изхвърляй боклука!
Снимка: iStock/Guliver

Mного често, когато тръгвах за работа, оставях бележка на моя любим мъж. На нея обикновено пишех неща от сорта на: "Мило, не забравяй да изхвърлиш боклука... Днес трябва да платим кабелната. Мило, напомням ти, че трябва да се обадиш на техника. Направила съм ти обяд, не го забравяй... Оправи леглото и т.н.” Естествено винаги накрая на бележката пишех: "Обичам те!”

И това е така. Аз наистина го обичам много. Затова този път реших да му оставя по-различна бележка. Днес станах от сън, погледнах моето момче, което още спеше сладко, усмихнах се, ей така без причина, оправих се набързо, взех лист и химикал и започнах да пиша:

"Добро утро, мило! Днес времето е прекрасно. Когато станеш, отдели си минутка, за да се порадваш на слънцето и да погледаш морето. Не бързай, работата няма да избяга. Днес не изхвърляй боклука! Ще го направим довечера. И какво от това? Боклукът не пречи на нашата любов и щастие, нали? Остави чиниите, ще ги измия, когато се прибера. Ако искаш, дори разхвърляй дрехите и чорапите си навсякъде из стаята, не ми пречи. Не оправяй леглото, остави го така. Като се върнем довечера изморени от работа, ще легнем и ще се гушнем. Днес не мисли за сметките, майната им. Мисли си само хубави неща: за времето, за морето, за нас, за прекрасните мигове, които споделяме. Спомни си за незабравимите ни романтични нощи, спомни си за приятните разходките, за целувките, за всичко хубаво си спомни. И недей да си спомняш за караниците. Дори да не си посмял! Във всяка връзка има и такива моменти, но ние ги преживяваме, нали? И пак се обичаме, дори повече! Недей да си мислиш за грижите, за проблемите, за сметките, за това колко бързо минават годините. Мисли си само колко много те обичам и че няма значение дали бързо или бавно минава времето, важното е да сме заедно!

Любов моя, знам, че вече се усмихваш, четейки тази по-различна бележка. Това и исках – да видя усмивката ти, толкова прекрасна и истинска. Днес не спирай да се усмихваш, дори на път за работа, вървейки сам, пак се усмихвай. Няма значение какво ще си помислят хората, майната им. И довечера като ме видиш пак се усмихни – това ми стига!

Любов моя, днес не изхвърляй боклука! Та това е само един боклук! Днес искам просто да ме обичаш. Това ми стига, за да бъда щастлива.

И не забравяй обяда, в хладилника е. :)

Обичам те!"

Твoята любима

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама