Любовни летни преживявания


Любовни летни преживявания
Снимка: Thinkstock/Guliver

Лятото е един от най-хубавите и романтични сезони. Ваканция, слънце, плаж, море, безгрижие и аромат на любов се носи навсякъде. Топлите дни и романтичните нощи край морето ни карат да флиртуваме и да сме в настроение за всякакви любовни авантюри.

Всяко лято има своята история, крие своите тайни и оставя хубави спомени.

Вие изживяхте ли вече вашите прекрасни любовни приключения?

Помолихме няколко млади хора да ни разкажат за техните любовни преживявания. Ето какво ни споделиха те:

Аххх ,лято!

Някак като чуя думата лято и първата асоциация, която правя с нея, е любов, емоция и незабравими луди нощи. Ако някой ми каже, че като чуе думата лято в съзнанието му не изниква определено име, няма да му повярвам. Не случайно някой много мъдър човек е измислим фразата: Every summer has a story (Всяко лято си има своята история.) Като не говоря за безпаметни нощи и забивки за една вечер, тях и през зимата си ги има. Някак като те парнат първите лъчи на слънцето и кожата ти се изпълни с витамин Д, светът изглежда по-хубав и по-добър. Хората са по-красиви, по-усмихнати и по-свободни. Лятото е времето, в което не мислиш за нищо друго освен за любов, за безкрайни дълги нощи с някой загорял (от слънцето, разбира се) батко, за целувки под лунното небе, за гушкане, за секс на плажа, за безкрайни нощи, превърнали се в дни. Летните забежки носят много емоции, точно поради причината, че са сезонни. Малка част от тях просъществуват и за напред.

Хората не са обременени от мисли "Ама сега, ако не си паснем", "Ако след лятото нещата се променят", "Ако приятелите ми не го/я харесат" и т.н. Това според мен е и причината всичко да е толкова чисто и красиво - знаеш, че в един момент ще свърши и решаваш да дадеш всичко от себе си, без да мислиш за утрешния ден.

И аз разбира се си имам своите летни забежки, които обаче мисля да запазя само за себе си. Само мога да кажа, че са били прекрасни и са оставили един хубав спомен, който ще нося със себе си.

И последно, един съвет от мен - не забравяйте, че най-лесният начин да си съсипеш лятото е като се влюбиш през май.

Ивелина

 

 

Лятото е прекрасно! Винаги го чакам с нетърпение. Помня летата от 2003-та до 2005-тата, когато ходех на латино танци. И там се влюбих в един от учителите и флиртувах с някои от танцьорите. Но само си изкарах приятно. И ми останаха многото хубави спомени от щурите летни фиести и създадените приятелства.

Божана

 

Един от най-хубавите сезони, ако не и най-хубавият, според мен е лятото. Прекрасни емоции, щури нощи с приятели, романтични срещи с половинката, плаж, море... Какво повече да искаш. Аз обаче вече спрях с любовните авантюри. Просто защото вече срещнах любовта.

За мен това е най-хубавото лято, тъй като приятелката ми, която дълго време беше на 7000 км., се прибра. Никога не съм чувствал по-щастлив.

Според мен няма по-хубаво лято от това, което може да споделиш с любимия човек!

Иван

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама