Малайзийски гуру ни учи как да открием подходящия партньор


Малайзийски гуру ни учи как да открием подходящия партньор

Прочутият и у нас Гуру Йоги Тан пристига отново в България в началото на юни, за да води заедно с Розалия Тинкова поредния семинар по кристалотерапия и минг чи йога в красивия ни морски курорт Поморие.

От 8–ми до 11–ти юни начинаещи и напреднали почитатели на йогата ще могат да участват в семинара, превърнал се вече в традиция.

Събитието, посветено на взаимоотношенията с нас самите, с членовете на семейството, с околната среда и света, ще започне с въведение и групово лечение. Във втората му част участниците ще научат тайната как да намерят подходящия за тях партньор и да се синхронизират, как да създадат здраво и щастливо семейство с щастлив и хармоничен живот. Във всички дни на семинара ще бъдат включени практики като медитации, дихателни и енергийни упражния от Минг Чи Йога.

По време на целия престой в Поморие, учениците на популярния гуру Йоги Тан ще могат да оползотворят свободното си време с балнеоложки оздравителни процедури. Освен това, записалите се до 30-ти май в столичния бутик за холистични бижута „Рафаел” получават 5% отстъпка, а семействата и двойките - 10%.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама