Може да не вярвате сега, но един ден ще срещнете някой, който наистина ще ви оцени


Може да не вярвате сега, но един ден ще срещнете някой, който наистина ще ви оцени
Снимка: iStock

Изглежда, че всеки нов човек в живота ви само ви е показвал, че се нуждае от повече, отколкото можете да дадете. Тези хора бяха твърде алчни. За всички тях, вие не бяхте достатъчно добри и нищо не им беше достатъчно... А вие им дадохте всичко от себе си...

Да, това се случва на всички нас и то повече от веднъж. Сърцето ни бе разбито, плакахме толкова много пъти, стояхме будни с часове... 

Колко пъти сте жертвали всичко за хората, които сте обичали? Колко енергия и време сте дали във взаимоотношения, опитвайки се да спасите нещо, което никога не се е случвало? Винаги сте били готови на компромиси - в името на любовта...

Струвало ви се е логично: когато дадете всичко от себе си на други хора, те ще отговорят със същото. Не, никога не сте искали нищо от тях? Но в същото време бяхте сигурни, че заслужавате реципрочно отношение. Как би могло да е иначе?

Просто не се случи нищо.. Не бяха вашите хора, не беше вашата любов. Всеки път, когато отворите душата си и станете уязвими, просто ви използват. Като четка за зъби или ютия. Жалко е, но е истина. Всеки път, когато пуснете някого в сърцето си, той го разбива. Изглежда, че всеки нов човек в живота ви само е доказал, че се нуждае от повече, отколкото можете да дадете.

Просто не можете да разберете какво искат от вас. Какво им липсваше? На тези твърде алчни хора. На тези твърде гладни хора. Какво не им стигна?

Те знаеха, че вие ​​ще направите всеки компромис, ще оставите настрана всички желания и нужди заради тях. Не се заблуждавайте и не живейте в илюзии: те спечелиха превъзходството само защото използваха вашата доброта. Те ви манипулираха експертно, защото видяха колко се страхувате да ги загубите, защото вече не бяха в състояние да се бият и да се съпротивляват.

Но не бъдете тъжни за това. Тези хора не са били вашите. Те няма как да ви направят щастливи. По-добре е, че са си тръгнали!

Винаги сте заслужавали истинска любов, а сега е моментът да се уверите, че сте в състояние да вярвате и да обичате. Просто трябва да запомните това. Ще обичате и ще бъдете обичани! Повярвайте ми: възможно е!

Знаете ли защо? Защото този ден със сигурност ще дойде. Когато го срещнете. Вашият любим човек. Този, който наистина ще ви обича и ще ви оцени!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама