Мъжете, които винаги са на мода


Мъжете, които винаги са на мода
Снимка: iStock/Guliver

Каквото и да се случва, те винаги са на мода.

1. Артистът

Дали са артисти по професия, или по душа, тези мъже никога не изпадат от въртележката.

Не иде реч за някой паун-фантазьор, който изживява екзистенциална криза, хранейки се върху покривка с щампа на круши и сливи, същата като на баба му Ленка. Става дума за онази приятна част от бохемството, когато четейки любима/омразна книга, гледайки филм, картина или житейска ситуация, се влиза в спор. Прехвърля се една цигарета от уста в уста, мерлото се пресушава, погледът се прелива, спорът утихва, музиката е фон, после страст, един път за автора, втори път за критика. С тези мъже никога не е скучно.

2. Увереният, но не нарцис

Уверените момчета не живеят за одобрението на околните, защото се одобряват сами.

Не си служат с клишета, не се страхуват от промяна, стига да си струва усилията, още по-малко от критика. Разликата с нарциса е, че жълтото отражение ще ти разкаже пет пъти за едно и също постижение. Без него съседката не може да отключи мазето, вуйчо му да заколи прасето, фирмата ще фалира, дъждът ще спре да вали, земята да се върти, и светът ще отиде на майната си. Истински увереният мъж ще ти разкаже за себе си само веднъж, ако ти проявиш интерес. Сигурен в собствената си значимост, той все пак осъзнава човешката природа и е готов да признае, когато греши и най-важното - готов е да се извини или да прости. Никой не е идеален, дори и той.

3. Приятелят, с главно "П"

Мъжете приятели са емоционална благодат, те не съдят, често критикуват, но го правят с разбиране.

Винаги са готови да помогнат без да се натрапват, независимо дали сте просто приятели или таят надежда за нещо повече. Не се изживяват като спасители, приемат чуждите проблеми с уважение, а не със снизхождение. Ще ви посочат грешките и пътя към решението, но няма да го извървят вместо вас, а до вас.

А кои мъже да отбягваме? Прочетете ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама