На сладки приказки по женски – три идеи как да спечелим време за себе си


На сладки приказки по женски – три идеи как да спечелим време за себе си
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо по-хубаво от бавното време, прекарано в приятна компания. Тогава, когато не ни се налага да бързаме, да се преструваме и да изглеждаме перфектно, а да се чувстваме добре.  

Какви са вариантите да постигнем подобно съвършенство във въртележката на ежедневието? На кафе с приятелка, приятен разговор и нещо сладко, разбира се. Това ще рече, обаче, че трябва да излезем навън, което в общия случай означава грим, токчета и доста загубено време, точно, когато ни се иска да спечелим такова.  

Затова просто можем да вдигнем телефона и да звъннем на най-добрата си приятелка с предложение за едно кафе със сладки вкъщи. Няма значение дали за час-два след работа или преди обед в събота. Когато се виждаме с човек, пред когото няма нужда да изглеждаме перфектно, а само да си прекараме добре, е достатъчно да осигурим приятна атмосфера и добро настроение. И да -  да не губим време в безкрайни приготовления. Достатъчно е чаша хубаво кафе, добра компания и вкусен сладкиш. Ето и три предложения от нас:  

Инстантното кафе Bellarom е на 50% намаление в Lidl чак до 8-ми август. Кремообразно и ароматно, независимо дали го предпочитаме със захар, чисто или с мляко. Няма нужда да прескачаме до кухнята и да приготвяме нова доза на всеки 20 минути. Достатъчно е да сложим бурканчето на масата до две хубави порцеланови чаши и да имаме  термо кана подръка.  

Сладкиш, достоен за виенска сладкарница, но без да губим часове в кухнята. Все пак тези около два часа са си за нас, нали? Мини еклерите със сметанов пълнеж са ефирен десерт и чудесна компания за кафето. Няма нужда в разгара на лятото да повишаваме градусите в апартамента, наглеждайки ту еклерите във фурната, ту крема на котлона, а и най-бързата рецепта за този фантастичен десерт отнема поне 100 минути. Вярно е, че резултатът си заслужава, но може да го постигнем с едно пресягане към кутията в магазина с познатия вкус плюс бонус 100 минути свободно време и то на Lidl цена.  

И третият финален завършек за един сладък разговор по женски, е сладоледът Tercio на Ballino, който е съвършената терца – ванилов, карамелен и лешников вкус и е повод да придумаме приятелката си за още една последна чаша кафе. А ако тя е на диета, няма нужда да й сипваме от това вълшебство в десертна купичка, а просто да добавим лъжичка-две в чашата с кафе и да си спомним за всички онези сладки моменти, в които сме били заедно. А и може да ни остане време за един бърз шопинг до Lidl, където до 8-ми август над 100 продукта са с до 50% намаление. Може пък да грабнем и някакво вълче мезе и мръвка за скарата за вечеря, за да не ни опяват домашните за сладките приказки през деня. Така и вълкът сит, и женското царство цяло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички