Най-неромантичните дни в годината


Най-неромантичните дни в годината
Снимка: iStock/Guliver

Ако за довечера сте планирали романтична вечеря с половинката или приятна изненада, по-добре се откажете.

Ново проучване показва, че втората сряда от декември е "обратното на Свети Валентин”, тоест интересът към срещите и романтичните жестове днес спада с 30% под средното ниво, показват данни от анкета на британски сайт за запознанства.

28% от анкетираните аргументират лошото си настроение със студа, а 11% са твърде заети с коледната треска и пазаруването. Близо 200 000 от участниците признали, че са прекалено стиснати по това време от годината, защото така или иначе скоро ще трябва да купуват коледен подарък на половинката си и не виждат смисъл да я изненадват и преди това.

Всеки четвърти британец признава, че през декември излиза на най-малко срещи в сравнение с останалите месеци от годината. Шест от десетте най-лоши дни за среща са в края на годината, сочат още резултатите от анкетата.

Неподходящи за романтични прояви са и първият вторник на декември, първият понеделник на декември, последния вторник на ноември, първата сряда от декември, третият вторник на ноември, последната сряда на април и третата сряда на май.

Най-романтичният ден от годината е Свети Валентин, следван от Нова година, както и първата събота на годината, първата събота на февруари, втората събота на януари и последната събота на януари.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама