Най-важните мъже в живота на една жена


Най-важните мъже в живота на една жена
Снимка: iStock/Guliver

Голяма част от хората мислят, че най-важните мъже в живота на една жена са баща й, съпругът и синът й, но това не е съвсем вярно. Истината е, че бащите понякога не са перфектни, а братята често забравят сестрите си заради по-важни за тях занимания. Проучване показа, че има и други специални мъже в живота ни и ето кои са те (не са класирани по важност):

1. Домашният майстор 

Колкото и странно да звучи, това е напълно вярно. Не всеки съпруг може да лепи плочки или знае как да поправи кранчето в банята. Също така най-хубавите ремонти се правят, когато мъжът не е вкъщи, защото тогава жената има възможност да развихри въображението си и да направи всичко, както на нея й харесва. За целта трябва да има силни мъжки ръце, които да превърнат идеите й в реалност.

2. Първата любов 

Въпреки времето, първата сериозна връзка завинаги остава в съзнанието и сърцето на жената. Първата любов й показва какво означава да обичаш, запознава я с това чувство, както и с болката след раздяла. Тя е много важна, защото я учи как да се съобразява с човека до нея и колко важни са компромисите.

3. Фризьорът 

За да се чувства красива, задължително трябва да има добър фризьор. Той е човекът, който прави чудеса с косата й. Все пак прическата е 50% от външния вид на една жена. Обикновено фризьорът бързо се превръща и в добър приятел на голяма част от жените.

4. Гинекологът 

Нищо не е както трябва, ако жената не се чувства добре. А за доброто й здравословно състояние обикновено се грижи гинекологът й. Задължително трябва да го посещава на всеки 6 месеца, за да е сигурна, че всичко е наред.

5. Бащата

Отношенията на една жена с баща й са първите, които тя има с представител на силния пол. Ето защо те са най-важните в живота й. Те дават тон на отношенията й с всички останали мъже. Ако жената още от самото си раждане получава любов и грижа от своя баща, тя ще ги има и от останалите мъже в живота си.

6. Синът

Когато жената стане майка, синът й се превръща в едно от най-големите й постижения. Да възпитаваш бъдещ мъж е много сложна задача и не всяка жена има сили да се справи с нея. Но, ако успее, тя ще има мъж, който да я обича и уважава цял живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама