Не искам мъж, който да се връща, а такъв, който никога няма да си тръгне от мен


Не искам мъж, който да се връща, а такъв, който никога няма да си тръгне от мен
Снимка: iStock

Онзи ден попаднах на един цитат: „Ако се върне при вас, значи е ваш, ако ли не – той никога не е бил ваш.“. И това ме накара да се замисля.

По някаква причина мъжете от моето минало винаги се опитват да се върнат в живота ми.

Всеки мъж, когото срещнах, беше различен от останалите и всеки имаше своя собствена причина, поради която се разделихме. Може би са се почувствали неподготвени за пълноценна връзка, може би са искали да изчакат по-добри времена или може би са разбрали, че не са в състояние да ми предоставят всичко, което исках. Може би е минало достатъчно време и сега те се чувстват готови. Възможно е сега да са наистина водени от искрено чувство. Но не ме интересува, защото те трябваше да останат, когато бях с тях. Затова сега техните думи и действия вече нямат значение.

Тези хора влязоха в живота ми само за кратко, за да бъдат в сърцето ми, да изследват тялото ми, да си играят с ума и да оставят горчив послевкус в устата ми. Счупиха ми сърцето и се изпариха, и не им пукаше. Те останаха в миналото ми и изобщо не искам да ги връщам в живота си. Но искам да са добре, да са щастливи.

Вярвам, че хората могат да се променят, че трябва да им се дадат втори шанс, но в същото време мисля, че ако най-накрая срещнете своя човек, нищо не може да ви спре да бъдете с него. В крайна сметка, ако човек наистина ви обича, той винаги ще остане до вас. Винаги!

Нямам нужда от мъж, който ще се върне. Имам нужда от мъж, който никога няма да ме напусне.

Знам, че оставането не винаги е най-лесният избор. И когато възникнат трудни моменти в една връзка, винаги е много по-лесно да си тръгнеш, отколкото да харчиш енергия за решаване на проблемите. Затова съм сигурна, че ми трябва мъж, който е свикнал да се справя с трудностите в живота, а не да ме напуска, когато стане неудобно.

Имам нужда от мъж, който няма да си събере багажа и да си тръгне, щом настъпят тежки моменти в живота ми.

Имам нужда от мъж, който ще остане близо дори когато няма да му дам причина да ме обича. Който ще остане и никога няма да спре да се бори за мен, защото той ще знае, че и аз ще направя същото за него.

Имам нужда от мъж, който ще остане, за да построи уютна къща в сърцето ми.

Имам нужда от мъж, който ще разбере, че връзката не винаги е лесна, не винаги е проста, че наистина понякога е много трудно. Но обещавам, че той никога няма да съжалява. Обещавам, че никога няма да се откажа от него. И обещавам да се уверя, че той винаги ще чувства, че е обичан и ценен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама